![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #12 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2009
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Nobre'nin takımı için elinden geleni yaptığı hususunda kimsenin şüphesi yoktur herhalde.Bildiğim birşey var o da Nobre'nin bizi büyük başarılara taşıyabilecek özelliklere sahip olmadığı.Maalesef.Daha iyisi bulunmalı.Yine de Nobre'nin sezon sonuna kadar moralini bozmamak lazım. Konu ssaygili tarafından (07-03-2009 Saat 11:58 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
fanatik kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Nobre şu anda takıma en çok katkı yapan futbolcuların başında geliyor.Nobre Beşiktaş'ta kalmayı istiyor, basın toplantısında da bunu deklare etti.Bakmayın bu basının yalan dolanlarına Figer karıştırıyor işi.Daha öncede demiştim, Nobre'nin derhal bu kan emici Figer ile yollarını ayırması lazım. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | |||
Bağdat Kartalı ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | ||
Bağdat Kartalı ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | bişey daha diyeceğim nobre mücadele ediyormuş da formayı terletiyormuş... deli ibo ondan on kat daha fazla çaba harcıyor ama br kere ağızlara sakız olmuş ne yapsa boşuna... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | ||
zɐʎaq ɥɐʎis ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Uyduruyorlar
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + | ||
![]() | ![]() |
![]() | #20 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | istatistiklere bakarsan gorebılırsın bobo suan besıktas tarıhının en cok gol atan yabancı oyuncusu
__________________ YÖNETİM İSTİFA | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |