![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
| |
| | #2 | ||
| DiYaRıN KaRTaLı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | önce gelmem dedi baktı iyi teklif yok beşikyaşta 3.5 milyon euro verince geldi tabi nihatın beşiktaşımıza imza atmasında yapmış olduğu fedakarlık yoktur beşiktaş nihata fedakarlık yaptı bana göre 5 yıl daha dönmeyi düşünmüyorum diyor 5 yıl sonra yaş 35 yolun yarısı nihat | ||
| | |
| | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Nihat'a Kaptanlık Yakışır.(derim) ![]()
__________________ Göklerden daha mavi denizlerden daha derin topraktan güzel kokan ne ola Rüzgardan daha serin başaklardan daha nazlı ay ışığından ılık ne ola Ahu gibi gözleri baktıkça yürek yakan yar ola Cennet bahçesi kokan göğsünde çiçek açan yar ola | ||
| | |
| | #4 | ||
| zɐʎaq ɥɐʎis ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Şimdi bol bol tatil yap rahat rahat dinlen denize gir gez toz işine bak. Eylülden itibaren çok işimizvar.
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + | ||
| | |
| | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() | iyi güzelde nihat çocuğumun geleceğini riske attım diyosun türkiyede yaşayanların geleceği risklimi oluyo burası savaş ülkesi değilki neden böyle düşündün anlamadım ayrıca sen zengin adamsın paran var çocuğuu burda en kral okulda okutursun.
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
| | |
| | #7 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2009 Yaş: 32
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Alıntı:
![]() | |||
| | |
| | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 52 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Beşiktaş AŞKI Bambaşkadır !
__________________ Besiktasforum.NET KayıpKentinYakışıklısı. | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
![]() | ![]() |