![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #4 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 55
Tecrübe Puanı: 70 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Hayırlı olsun inşallah...
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Turkiyenin yetistirdigi en buyuk golculerden biri ve suan en iyi Turk golcu.. Fenerliler ve Geseliler catliyor karalamaya basladilar bile ![]()
__________________ Sevdim Seni Birkere, Baskasini Sevemem, Deli Diyorlar Bana, Desinler Degisemem, Desinler Degisimem (L) Kalb Kalbe Karsi Derler, Carsi Onada Karsi !! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() | nihat - bobo - holosko bu üclüyü kim durduracak artik bu üc silahsörleri | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | büyüksün nihat yuvana hoşgeldin, inş. hem BEŞİKTAŞ hem de senin için hayırlı olur, işte gerçek kaptan uçur bizi şampiyonlar liginde ..
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
ÇUKUROVA KARTALI ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 63 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Yuvana hoşgeldin nihat | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | heryerde başkana sallayıp duranlar hiç ortalıkta değil sanırım bu transfer sadece başkanın başarısıdır m.topuz gibi daha dünkü çocuğun transferini bu kadar büyütürken Türk milli takımının en büyük yıldızlarından birini alıp getiren başkana tek bir övgü yok başlıkta o da güzel. Nihat habire ben Türkiye ye gelmeyeceğim karım istemiyo falan filan derken ikna etti getirdi işte başkanı tebrik ediyorum Nihat a da yuvana hoşgeldin kaptan diyorum ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |