![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() | 1,750 milyon euro paraya bak ya bu para nobreye verilirmi Allah askina , eger imzayi attiysa hemde 3 sene nobre bundan sonra 1 gol bile atamaz cünkü yine eskisi gibi yatacak...eger dogruysa bugün duydugum en kötü haber insallah dogru degildir cünkü ben baska sitelerde yine anlasilmadi diye okudum.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
çok sevindim bu habere bravo nobre yola devam keşke bütün futbolcularımız senin gibi mücadele etse hırslı olsa aldığı parayı hak etse . | |||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | |||
Bağdat Kartalı ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Merak etme hamdolsun gözlerim açık herşeyi görüyorum takımı için canla başla mücadele eden nobre yi de görüyorum sizin gibi sırf fb den geldi diye harcamıyorum onu . | |||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Nobre'nin kalmasını isterim her zaman, ama bir oyuncuya bu kadar para verilmesini de istemem...Hadi bu oyuncu Avrupa'dan alnımış önemli bir oyuncu olur tamam anlarım, ama Nobre, Bobo, Delgado gibi oyunculara verilen bu paralar çok, yuhh yanii...Sivok ve Zapo 800 bin € alıyor da bu oyuncular nasıl 1.5-2 milyon €'lar alıyorlar anlamış değilim...Seneye Sivok-Zapo falan da zam isterse ne yapacak bunlar...Gerçek rakamlar değildir umarım bunlar, adam akıllı bir anlaşma yapılır ve Nobre bizde kalır inş... | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |