13-03-2009, 19:40
|
#7 |
Banned
| Alıntı: mecerkn´isimli üyeden Alıntı
ben de katılıorum sana. ya bobo düzenli oynadığı her zaman düzenli gol atıyo. Ben aynı seyi batugol icinde dusunuorm. Batu 3 senede nobrenin 3 misli gol atar oynarsa. forvet oyunucusu bu ya. takmıslar kosuyo da kosuyo. ee. gol atacak nobre. en ii senesi bu daha yeni 10u buldu.
Ayrıca benim gördüğüm sanki bi senaryo oynanıyo. Bence nobre sezon sonu fenere gidecek ki figer, aziz, nobre güzel bi oyun oynuyor. Sora kaptan maptan diosunuz fenere giderse hayal kırıklıgına ugramayın. Ondan da nobreye cok bel baglamayın derim ben. Eee giderse gitsin Batu hem cakar, hem de indirdiinde de bobo yazar  Bence cok daah awrupai bi forwet 2limiz olur... | breh breh avrupai forvet iklisine bak bobo batuhan yav hakkaten acayipsiniz yahu batuhan daha 17 yaşında ne çabuk avrupai futbolcu yaptınız bırakın eskişehirde pişsin şımarıklaşmıştı toparlasın kendini . Bobo ya gelince sözleşme zamanı coşuyo imzayı attıktan sonra uyuyo 2 yıldır kaç gol attı söylesenize . Birde Allah aşkına yalvarıyorum üç kağıtçı ezik basının düzmece masa başı haberleri yüzünden nobre dahil hiç bir futbolcumuza sırtınızı dönmeyin gider yapmayın aynı şekilde teknik heyete saldırmayın lütfen . Basının kirli oyunlarına bile bile alet olmayın .
__________________ |
| |