|
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
28-06-2009, 18:10 | #1 | ||
Tecrübe Puanı: 16 |
Seçildiği Hatay il karmasında sergilediği futbolla dikkatleri çeken İskenderunlu 11 yaşındaki Sabahattin Gizlen'i herkes makasa aldı... Seçildiği Hatay il karmasında sergilediği futbolla dikkatleri çeken İskenderunlu 11 yaşındaki Sabahattin Gizlen'i transfer etmek için bir çok kulübün harekete geçtiği bildirildi. İskenderun Gani Bahadırlı İlköğretim Okulu 6. sınıf öğrencisi Sabahattin Gizlen'in, geçen yıl seçildiği Hatay il karmasında sergilediği futbolun ardından yıldızı parladı. Sabahattin'in babası Nihat Gizlen, yurt dışından Werder Bremen'in yanı sıra Galatasaray, Beşiktaş ve Ankaragücü'nden yöneticilerin kendilerini arayarak transfer teklifinde bulunduklarını söyledi. Oğlunun yeteneklerine çok güvendiğini ve ileride çok önemli bir futbolcu olacağına inandığını belirten Nihat Gizlen, 'Hangi kulübün altyapısına giderse gitsin, başta eğitim olmak üzere onun yeteneklerine çok güveniyorum. İleride çok önemli bir futbolcu olacağına inancım sonsuz. Ancak, hangi kulübün altyapısına giderse gitsin, başta eğitim olmak üzere şartlara bakacağız'' dedi. | ||
|
28-06-2009, 18:14 | #4 | ||
ÇUKUROVA KARTALI Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 62 | genç oyuncu. bu ve bunu gibileri alt yapıya kazandırmak lazım Konu Asi Ruh tarafından (28-06-2009 Saat 18:20 ) değiştirilmiştir.. | ||
28-06-2009, 18:51 | #7 | ||
Tecrübe Puanı: 16 | Bu gelecegin yildizi icin Ingilizce tercume yaptim bir kac site icin. O gs formasini Florya Metin Oktay tesis'e davet edilince giydi. Bir ozel mac yapinilmisti ve alir almaz inanilmaz bir sut cekip gol atti. Ozel macta ondan 5 yas buyuk olan paf takimiyla oynadi. Izleyenlere kendini hayran birakti. Gelecegin Maradona'si. Daha teklif gelmemis. Ve ailesi hangi takima gidicekse gidebilir diyor. Ailesi biraz zaman istemis ve Besiktas bu surecte ciddi bir teklif getiremesse kacirabiliriz Allah Korusun. | ||
28-06-2009, 19:48 | #8 | ||
Tecrübe Puanı: 19 | Alırsak iyi olur.
__________________ Göklerden daha mavi denizlerden daha derin topraktan güzel kokan ne ola Rüzgardan daha serin başaklardan daha nazlı ay ışığından ılık ne ola Ahu gibi gözleri baktıkça yürek yakan yar ola Cennet bahçesi kokan göğsünde çiçek açan yar ola | ||
28-06-2009, 20:50 | #9 | ||
Tecrübe Puanı: 22 | bu yaslardaki cocuklari bizim takimiza kazandirmamiz gerekiyor onlari egitip a takim icin hazir durumuna getirmemiz gerekiyor
__________________ Basta bir büyük yoksa kardeslerin arasinda kavga vardir Kavga Varsa Kan Vardir Kan Varsa Ölüm Vardir Ölüm Varsa Silah Vardir Silah Varsa Para Vardir Para Varsa Güc Vardir Gücün Oldugu Yerde....Savas Vardir | ||
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |