![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 52 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Beşiktaşımızda kaptanlık tartışmasına noktayı teknik direktörümüz Mustafa Denizli koydu. Beşiktaşımızda kaptanlık tartışmasına noktayı teknik direktörümüz Mustafa Denizli koydu. Taraftarlar İbrahim Toraman'ın bandı taşıması gerektiği yönünde kampanya başlatırken teknik direktör Mustafa Denizli, “Bu takımın kaptanı Delgado'dur. İkinci kaptanımız ise Nobre. İkisi de bu görevi başarıyla yerine getiriyor” dedi. Nihat Kahveci'nin de takım içerisinde kaptanlara yardımcı olacağını ifade eden Denizli, “Kaptanlık yapmak o kadar kolay değil. Önce hak edeceksin. Biz her iki kaptanımızdan da memnunuz” diye konuştu.
__________________ Besiktasforum.NET KayıpKentinYakışıklısı. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | ||
Beş-U-ktaş ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | delgado hak mı etmiş ![]() ![]() ![]() ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 18 ![]() |
Kimse kusura bakmasın ama milliyetçiyim bu konuda kaldıki Delgoda ve Nobre nin performnaslarını İbrahim Toraman ile mukayese edersek açık ara Toraman ın kaptanlığı hak ettiğini görürüz,geçen sezonki İbo'ların kavga olayından sonra yönetimce kaptanlıkları alınan iki kafadarın yerine kaptanlık verilen yabancılara aslında takım içinde bir gözdağı vermekti amaç!yabancılar içinde verimden bahsedersek o zamanda hak eden tek kelime ile R.Tello dur.Sonuç olarak ben Beşiktaşın kaptanının Türk olmasından yanayım ne derseniz deyin Arjantin,Brezilya devşirmeli Türk zamanında bana gol atan,sahtekarlığına demediğimiz,etmediğimiz küfür kalmayan Nobre ne kadar çabuk unutuldu geçmiş...kendimize gelelim açıkcası M.Denizli nin bu tutumunu anlamak mümkün değil tabiki Nihat olmayacak kaptan.
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 32
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
__________________ .¤*¨¨*¤.¸¸...¸. \¸. BARCELONA .¸ .\¸.¤*¨¨*¤.¸¸.¸.¤ ..\ ☻/ /▌ / \ Barça ♥ | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Delgado'nun kaptan olmasına sevinmiştim ilk önce, belki bu performansına da yansır diyordum, sormluluğu alır üstüne, ama nerdeee, aynı Delgado'yu izledik yine...Kaptanlık durmadan değiştirilmez elbette, ama keşke o sorumluluğu taşıyabilecek oyunculara verilse kaptanlık...Bu takımda fazla yok ondan da gerçi, bi Rüştü var adam gibi, bide yeni gelen Nihatımız...Ama Rüştü'ye karşı çıkar taraftar, hala adam gibi adam olduğunu anlayamadılar çünkü... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
zɐʎaq ɥɐʎis ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | yazık
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | olması gereken de buydu zaten, o bant zırt pırt değiştirilmez, delgado'ya geçen sezon başı verilemsi doğru muydu yanlış mıydı orası tartışılır ama bu işi çocuk oyuncağı haline getirmeyelim, ayırca n.kahveci veya bir başkası takıma yeni katıldıklarından dolayı neden bant bende değilin muhakemesini yapmazlar kendi içlerinde ama delgado'ya verildiyse bu bant ve hala bu takımdaysa neden benden alıyorşarın muhakemesini yapacaktır, bu takımda olduğu sürece kaptan delgado olmalıdır, o bantın da bir değeri var... | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |