![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 39 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | KAldı geriye 2 mac SİVAS - KAYSERi bu macları alalım .Derbilerde beraberlik bile yeter. Deniz li bugun tam zamanında mudahale etti.
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | ||
Bağdat Kartalı ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 18 ![]() |
fener sivası bileğinin hakkıyla yenmedi ki bülent uygun resmen yatırdı takımı...bize karşı ölümne defans yapacaktır ama o sözleri yediricez ona | ||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | ||
ÇUKUROVA KARTALI ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 63 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | takımımızın kondüsyonu çok iyi.Dikkat edersek rakiplerimizin pili 60. dk dan sonra bitiyor.Bizimkiler durmadan sağlı sollu saldırıyor.Bu yönde büyük bir avantajımız var.Onun dışında Denizlinin dediklerine katılıyorum | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | |||
ÇUKUROVA KARTALI ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 63 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
haklısın.Bülent Uygun ''fener beni alsın fener beni alsın'' diye yalvaran fener yalakası bir adam.Fenere gitmek için ölür de.Onun dışında Başkanları Mecnun Odyakmaz'da fenerbahçe kongre üyesi.Altlarına yatmamak için bir neden bulamıyorum | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |