![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #2 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 65
Tecrübe Puanı: 36 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Zapotocny,orta ve alt sıra takımlarında ya da başka deyişle önceliği defans olan takımlarda iş yapar.Ancak hedefi ve oyun planı galibiyet üstüne olup ,defansını orta sahaya yakın kuran takımlar (ki Beşiktaşımız da bu grupta,) arkalarında 40 mt lik boşluk bırakarak oynarlar..ama Zapo gibi tek hamlelik..diğer bir deyişle toparlanıp ikinci hamle veya kademe yapamayacak kadar ağır oyuncular bu sistemde başarısız olurlar..araya atılan toplarda rakibi kaçırırlar..Ancak geriye yaslanarak oynayacağınız oyunlarda başarılı olurlar..Demekki Denizli ,takımın boyunu 30-40 mt. ye düşürecek ve bunun içinde Ferrari ve Toraman gibi hızlı,çabuk ve geri dönebilen stopper kullanacak..Kaldı ki Ferrari,hava toplarında da çok iyi bir oyuncudur..
__________________ "iki özel tutkum;İstanbul ve Beşiktaş" | ||
| | |
| | #3 | ||
| david silva ![]() Üyelik tarihi: Jun 2009
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bence de gitmemeliydi..
__________________ TO LİVE İS TO DİE... | ||
| | |
| | #4 | ||
| ATATÜRKÜN İZİNDEYİZ ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 51
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bırakın artık arkadaşım şu duygusallığı bencede zapo biraz pasif bir defans oyuncusu ahım şahım biri gibi gelmedi bana bakın ernste kalitesini nasıl belli etti gelir gelmez takımın başarısı için kimin gitmesi gerekiyorsa o gitsin önemli olan beşiktaşın başarısı
__________________ ![]() medeniyetin emir ve talep ettiğini yapmak insan olmak için yeterlidir... GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK “Türk milletinin anladığı her kelime Türkçedir” hayat her zaman bir şey olmaktır ,asla mevcut almak değildir. “ GÖKLERDE BİZİ BEKLEYEN YERİMİZİ ALMAK ZORUNDAYIZ. YOKSA O YERİ BAŞKALARI İSTİLA EDER VE İŞTE O ZAMAN BU ÜLKE VE MİLLET ELDEN GİDER. HALBUKİ BİZ TÜRKLER, BÜTÜN TARİHİMİZ BOYUNCA HÜRRİYET VE İSTİKLALE ÖRNEK OLMUŞ BİR MİLLETİZ. | ||
| | |
| | #6 | ||
| david silva ![]() Üyelik tarihi: Jun 2009
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bu kadar basit değilişte.oyuncak gibi oyuncu değiştiriyoruz.zapo gitmemeli.kalmalı ve sivokla ortak şekilde takıma iyice ısınmalılar..
__________________ TO LİVE İS TO DİE... | ||
| | |
| | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2009 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | cok kritik maclarda kotu oynadı zapo.. ufak takimlarla olan maclarda iyi oynadi.. guveni zedelendi hocanın... sebep bu gonderilmesinin.. fener oraya daha saglam milli kariyeri olan tecrubeli birini istiyor... sakin bana zan niye gitti demeyin... sadece sunu cevaplayin zan in boyu 1.80 olsaydi superligde futbol oynabilirmiydi ? | ||
| | |
| | #8 | ||
| Moderator ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | Zapo aslında uygun olduğunda gönderileceğinin kendisi de farkında..Kupa töreninde nasıl da kendisini taraftara sevdirmek,şirin göstermek için show yaptı..Anlıyorum duygusal davranan taraftarlarımız olabilir ama Şampiyonlar Ligi Zapo ile yürümez.. Zapo benim görüşüm tabii zayıf bir oyuncu oyun kurmada zorlanan,birebirde standarda yagklaşamayan bir stili var..Yerine alınacak oyuncu (Ferrari) ise bence 1 dk bile beklemeden alınması taraftarıyım..
__________________ '' BİR DERDİM VAR. BİN DERMANA DEĞİŞMEM ASLA !!! '' | ||
| | |
| | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Anlamadığım şey şu: Kontenjandan yer açmak için Zapotocny'i göndermek şart mı? Delgado gönderilmelidir.Çünkü,daha 2.gün antrenmanında ağrıları olduğundan katılmamış.Bir topçu,tatilde kendisine hiç mi bakmaz yaw?
__________________ Göklerden daha mavi denizlerden daha derin topraktan güzel kokan ne ola Rüzgardan daha serin başaklardan daha nazlı ay ışığından ılık ne ola Ahu gibi gözleri baktıkça yürek yakan yar ola Cennet bahçesi kokan göğsünde çiçek açan yar ola | ||
| | |
| | #10 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | zapo niye mi gönderilsin ya sivas maçı fener maçı vs. çok büyük ahatalar yapıyor. ayrıca yürekten oynamak yetmiyor öyle olsa baki stoperin kralıy olurdu
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |