![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #22 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 52 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | güzeL oLdu ![]() ![]()
__________________ Besiktasforum.NET KayıpKentinYakışıklısı. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #23 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | Bu bence büyük bi manyaklık.Fortis kupasıyla lig şampiyonunu karşı karşı getirmesi gereken kupa beşiktaşla fb yi nasıl karşı karşıya getirir anlamış değilim.O kupayı fb alırsa bunun açıklamasını kim yapar.Hangi sıfatla kupayı kaldırmış olacaklar.Madem kupayı beşiktaşa vermemek için diretiyorlar 34 hafta alnının akıyla mücadele eden sivasspor niye almıyor kupayı.Ben takımıma güveniyorum ancak şu durumda federasyonun yaptığı çok büyük yanlış.İllaki bir derbi ve beşiktaş için zor bir maç yaratmaya çalışıyorlar.Futbolculara düşen tek şey onları yine eze eze yenip kupayı almaktır.Eğerki kazara fener kupayı alırsa o zaman nasıl sevinecekelr çok merak ediyorum... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #24 | ||
david silva ![]() Üyelik tarihi: Jun 2009
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bnce bu bi kural ama dediğin gibi rakp olmayı sivas daha çok hakediyordu.ispanya da nasıl oluyo bi bilgisi olan var mı orda da barça bizim durumumuzda bilbao yla mı oynicaklar??
__________________ TO LİVE İS TO DİE... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #25 | ||
ATATÜRKÜN İZİNDEYİZ ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 51
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bu ne saçma bir durum anlayabilmiş değilim hem şampiyonuz hem kupa sahibiyiz fenev bu maçı oynamaya nerden hak kazandı iş olsun torba dolsun gereksiz bir maç
__________________ ![]() medeniyetin emir ve talep ettiğini yapmak insan olmak için yeterlidir... GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK “Türk milletinin anladığı her kelime Türkçedir” hayat her zaman bir şey olmaktır ,asla mevcut almak değildir. “ GÖKLERDE BİZİ BEKLEYEN YERİMİZİ ALMAK ZORUNDAYIZ. YOKSA O YERİ BAŞKALARI İSTİLA EDER VE İŞTE O ZAMAN BU ÜLKE VE MİLLET ELDEN GİDER. HALBUKİ BİZ TÜRKLER, BÜTÜN TARİHİMİZ BOYUNCA HÜRRİYET VE İSTİKLALE ÖRNEK OLMUŞ BİR MİLLETİZ. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #26 | ||
david silva ![]() Üyelik tarihi: Jun 2009
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | emeksiz yemek olmaz arkadaşlar.su ezikleri bi daha gömcez sahalara 10-0 olsun bizim olsun ![]() ![]()
__________________ TO LİVE İS TO DİE... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #28 | ||
SeNi SeVmEyEn ÖlSüN ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tecrübe Puanı: 37 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Federasyondan yapılan açıklamaya göre, yönetim kurulu, bu yıl dördüncüsü düzenlenecek TFF Süper Kupa`nın 2 Ağustos Pazar günü İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadı`nda oynanmasını kararlaştırdı | ||
![]() | ![]() |
![]() | #29 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 52 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Konular Birleştirilmiştir. İyi Forumlar.
__________________ Besiktasforum.NET KayıpKentinYakışıklısı. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #30 | ||
Gurbetçi Kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2009 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Bu ne kardesim yaa?!! Takimimizin TEK 1 macina gidebiliyorduk bütün sezon boyunca, bunu da elimizden aldilar!!! Almanya'daki Türkleri adamdan sayan yok ki, hay allahim küfür ettirecekler bana simdi ya!! Helal olsun Federasyona... | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |