![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #21 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2007
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | eziklik konusunda gerçekten çok büyüksünüz bunu her zaman kanıtladınız ![]() arkadaşlar sinirlenmeye değmez m.topuz gibi futbolcusu olan başkandanda başka açıklanma beklenemezki
__________________ Konu Açarken Lütfen Kontrol ediniz. | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #22 | |||
Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]()
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | |||
![]() | ![]() |
![]() | #23 | ||
Hayatın Anlamı Siyaz Beyazdı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 34 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | büyüklük mü?? hahah güldürme beni azize..taa kayserilere özel uçakla gidip topuzu alıyosun,sonra istanbul Topuzun şöförlüğünü yapıyosun,sonra büyüğüm diyosun..Demek ki Topuz sizden daha büyük.. Transfer nasıl yapılır bir kaç gündür cümle alem görüyor..2 futbolcuya verdiğin paraya, biz 5 futbolcu aldık yaklaşamadık..Bu mudur?? | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |