![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #21 | ||
B3ŞİKT@ŞK ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ınsalllahh 10 tane yerızzz fatıh terıımın aklı basına gelırrr ..zaten ben mıılı takımı tutmuyorum ınsallah dunya kupasını katılamayızzz
__________________ T3QİN | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #22 | ||
Adanalı Melike ![]() ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #24 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | hayret birşey ya adam resmen yediremiyor kendine ekrem gibi çalışkan bir adam varken kazım gibi ukala birini alıyor gidiyor toroman gibi çok farmda bir isim varken eren dir yok sedattır emre aşık yazık yaa ne diyim oyuncularımız sırf moralini düşünüyorum milli takımı düşündüğümden değil yani terim oldukça milli takımda zaten başarı gelmez
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #25 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Acikcasi bu Ibrahim Toraman icin cok moral bozucu olabilir.Umarim secilmemesi ligdeki performansini etkilemez.. Ben Toraman in yerinde olsam cikar Terim bu takimin basindayken Milli Takimda forma giymem derim cikarim.Ayip ya yaptigi.
__________________ CARSI"yim KARSIyim!!! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #27 | ||
ηαğмαℓυρ тєк şαмριуση ![]() Üyelik tarihi: Feb 2009
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() ![]() | ulahn terim ekrem formunun zirvesindeyken nasıl olurda almazsn adamı kadroya gidp sabriyi alıyor korkmaz sabriyi oyuna bile almıyor... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #28 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 50
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Milli takimin basina gecenlere bi seyler oluyor. Zamanin behrinde Oktay milli macta 4 gol atmisti san marino maciydi herhalde. Dönemin hocasi da Denizliydi galiba tam hatirlamiyorum. Oktayi macin bitmesine baya bi süre kala oyundan cikartmisti. O zaman deliye dönmüstüm. Birak adam atsin 2 tane daha niye cikariyosun rekoru Besiktasli futbolcu alacak diye mi korkuyosun. Besiktas düsmanlari. Diyecek baska bi sey yok.
__________________ bu lig icin fazla serefliyiz | ||
![]() | ![]() |
![]() | #30 | ||
RUHUMUZ BURADA ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | ya iyiki bi euro2008 de başarı gösterdi adam şimdi havalanmaya başladı heralde bu kadar olurr tek kelimeyle müthiş(!) bir kadro :@
__________________ Bir gün kıyamet kopar çöker karanlık Allah bizi affetmez çok günah aldık sevenlerle ayrılmaz bir plan yaptık tüm ÇARŞI cehenneme kombine aldık .. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |