![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #32 | ||
Beş-U-ktaş ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | beyler toramandan umudu kesmiştim ekremide almayınca hepten sinir oldum | ||
![]() | ![]() |
![]() | #33 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 52 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Katliam ![]()
__________________ Besiktasforum.NET KayıpKentinYakışıklısı. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #34 | ||
xXx__I_løvε_Чøu_ƒøЯ_ƒЯεε__xXx ![]() Üyelik tarihi: Dec 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ulan bu takımda kazım oynayabılıosa bu halıyle bızım ekrem toraman nobe haylü haylı oynar beaa bu adam da traflı ******** terim! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #35 | ||
noble eagle ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | abi yapma öyle şey denir mi ? Ne olursa olsun Terim hangi saçmalığı yaparsa yapsın o bizim milli takımızdır desteklemek boynumuzun borcudur. Bende çok tepki gösteriyorum toromanla ekremin alınmamasına ama bu tepkiyi milli takıma değil sayın Fatih Terim beye gösteriyorum. Yine duygularını karıştırmış herşeyin içine etmek üzere. Ama ne olursa olsun milli takımı destekliyorum... Allah yardımcıları olsun. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #36 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() | Milli takımı desteklemiyorum.. Toraman ve Ekrem'in alınmadıklarına da sevindim açıkcası..En azından gidip oraya sakatlık riski fln yaşamazlar..Keşke Rüştü ve İbo'yu da almasaydı.. Bu kadar aciz, bu denli basiretsiz bir insan görmedim ben..Türk Milli takımına şerefli, onurlu insanlar gelmedikçe ne maçlarını izlerim ne de desteklerim.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #37 | |||
çarşı ulann ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
en çokda bu zoruma gidiyo ve ister istemez soğukluk oluyor | |||
![]() | ![]() |
![]() | #38 | ||
besiktaş jk ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 20 ![]() ![]() | bu emre milli takımda kaptan olduğu sürece esteklemicem.
__________________ “Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür ve bir orman gibi kardeşçesine” | ||
![]() | ![]() |
![]() | #39 | ||
noble eagle ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | abicim tabiki fatih terimin egosunu tatmin edeceği bi kurum değil milli takım. O öyle yapıyosa u onun terbiyesizliği. Bu benim milli takımı desteklememi engellemez. Fatih terime nefretimi artırır sadce. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #40 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() | Allahından bul fatih terim kim formda kim dökülüyor hiç baktığın yok kafana yazmışsın bir kadro ne olursa olsun değiştirmiyorsun . Allah ın adamı sen hangi kafa ile toraman ı almıyorsun ekrem i almıyorsun mert nobre yi almıyorsun kadroya , kazım kazma yı nasıl kadroya alırsın . Konu _Blackseagless_ tarafından (21-03-2009 Saat 22:15 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |