|
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
02-07-2009, 09:52 | #1 | ||
Tecrübe Puanı: 16 |
Delgado'nun ameliyat sonrası 6 ay sahalardan uzak kalacağı haberiyle büyük bir şok yaşayan Beşiktaş, maddi açıdan da büyük zarara uğradı. Beşiktaş'ın bonservisini 7 milyon 750 bin dolara daha yeni aldığı Delgoda'nun 2 yıllık alacağı garanti para 6 milyon dolar. 6 ay sahalardan uzak kalacak olan Arjantinli için Denizli, "Gönderin gitsin" dedi Arjantinli oyuncusu Matias Delgado'nun kasığından olacağı ameliyat sonrası 6 ay sahalardan uzak kalacağı haberiyle büyük bir şok yaşayan Beşiktaş, maddi açıdan da büyük zarara uğradı. Ülker firmasının 2006 yılında bonservisini 4 milyon 875 bin Euro'ya (o dönemin kuruyla 6 milyon 125 bin dolar) alarak Beşiktaş'ta oynattığı Delgado'nun bonservisini, siyah-beyazlı takım 19 Ocak 2009'da 7 milyon 750 bin dolara almıştı. Yıldız oyuncu ile de yıllığı 2.1 milyon Euro'dan iki yıllık 4 milyon 200 bin Euro'ya (yaklaşık 6 milyon dolar) anlaşma sağlamıştı. Böylece Beşiktaş'a toplam maliyeti 13 milyon 750 bin doları yani yaklaşık 21 milyon TL'yi bulan Arjantinli, 6 ay boyunca takıma herhangi bir fayda sağlayamayacak. AMELİYAT 7 TEMMUZ'DA 7 Temmuz Salı günü İspanya'da bıçak altına yatacak olan tecrübeli futbolcunun, bu sakatlığının 2007-08 sezonundan bu yana mevcut olduğu öğrenilirken, bu kadar yüksek maliyetle bonservisinin alınması eleştirilere neden oldu. Teknik heyetten herhangi bir izin almadan ameliyat günü alan Delgado'ya çok kızgın olduğu bildirilen teknik direktör Mustafa Denizli ise futbolcunun biletini kesti. "Gönderin gitsin" diyen Denizli'nin, "6 ay yok. Ondan sonra da bir şey olmaz. Geçen yıl da çok verim alamadık. Zaten yabancı kontenjanı sıkıntımız var. Bunun için onu gönderebiliyorsanız gönderin" diye konuştuğu öğrenildi. Ancak uzun süre yeşil sahalardan uzak kalacak olan ve bonservisi bu kadar yüksek bir futbolcunun satılması çok düşük bir ihtimal olarak görülüyor. | ||
|
02-07-2009, 10:02 | #3 | ||
Tecrübe Puanı: 22 | ya herneyse bu harcanan para mevzuları neden bu kadar gündemde tutuluyor anlamıyorum fb gs deli gibi paralar ödüyor ama nedense hep biz göz önündeyiz uyuz oluyorum artık delgado gönderilirse çok iyi olur askıya alma durumları var halledilsin kontenjan açmak lazım
__________________ | ||
02-07-2009, 10:16 | #4 | ||
ÇUKUROVA KARTALI Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 62 | Ameliyat olup sahalardan 4-5 ay uzak kalacaksa sözleşmesi dondurulsun ya Boşuna o kadar para vermeye gerek yok Olmadı gönderilir.Alan çıkarsa tabi | ||
02-07-2009, 10:45 | #7 | ||
Tecrübe Puanı: 19 | Sakatlığı önemli değilki yani kimse o çıtkırıldımı almaz abi. Farzedin biz de değil böyle bi futbolcuyu istermiydik kadromuzda. Açıkçası ben geldiğinden beri Zürih maçı hariç adam gibi bir maçta oynadığını görmedim. Hiç ısınmadım hiç sevmedin onu. Hele bonservisini aldıklarında dünyam yıkıldı. O kadar para verilir mi dedim kendi kendime eh işte olan oldu.. | ||
02-07-2009, 12:02 | #8 | |||
Tecrübe Puanı: 16 | Alıntı:
http://www.tarafsizhaber.com/haber-K...fatura-228338/ konuyu okumadan neden yorum yazıosun .oku bakalım ne yazıyor. Konu carsi_59 tarafından (02-07-2009 Saat 12:07 ) değiştirilmiştir.. | |||
02-07-2009, 12:06 | #9 | ||
david silva Üyelik tarihi: Jun 2009
Tecrübe Puanı: 29 | bu kadar sert konuşmadı diye biliyorum ya sdece delgadonun olmadığı dnem çok uzun bi süre dedi bu adam sygısız biri değil eğer bu tarzda slemişse delgadoya saygısızlık yapmış ama delgadonun açıklamalarına gre bu bna yalan gibi geliyor sanki..
__________________ TO LİVE İS TO DİE... | ||
02-07-2009, 12:16 | #10 | ||
GÖKHAN Üyelik tarihi: Jun 2009
Tecrübe Puanı: 25 | Darulacezede almazmı bu adamı eeee napcez 6 ay iyileşme yok 2 ay form tutma ooooo elimizde patladı
__________________ Korkunç bir kurban bayramı olan kıyamet günü, inananlara bayram günüdür, öküzlere ölüm günü. Mevlana | ||
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |