![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #51 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | İnsanın milli takıma düşman olası geliyor.Çok şükür hakan şükürden kurtulduk.Bu fatih terim belası ne zaman gider çok merak ediyorum.
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #52 | ||
herkes sever biz taparız ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() ![]() | hakan şükürün yerini emre alacak herhalde yndık
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #53 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Yiğidi öldür hakkını ver demişler de ben bunu Fatih Terim için geçerli görmüyorum..Yiğit fln değil arkadaş bu adam..Terbiyesizin önde koşanı..Gereksiz bir şahsiyet..Topuk fln hikaye abi yaw..İbo'nun topuğu, Ekremin omzu, Nobre'nin dirseği, Hakan'ın serçe parmak tırnağı..Hikaye bunlar..Kazım'ın topuğu altın kaplama mı? Ya da Emre Aşık'ın..Allah'tan Kewell Türk değilmiş..Yoksa onu da çağırır stoper oynatırdı walla..Ben Milli takıma sırtımı dönmüyorum..Milli takım bana sırtını dönüyor.. ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #54 | |||
SeNi SeVmEyEn ÖlSüN ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tecrübe Puanı: 37 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #55 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | ibrahim üzülmez ve rüstü olmasada olurdu...yeterki toraman ve ekremi alsaydi...hak edene vermiyo fatih terim formayi...hak eden alsin kardesim bu formaya..hepisi geseli veya fenerli olsada...o forma hak isi...ekrem ve toramanin haklari catir catir yendi
__________________ oooooOOOOO ŞAMPİYON BEŞİKTAŞIM OOOOOoooooo | ||
![]() | ![]() |
![]() | #56 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | terimi gerçekten anlayamıyorum yeter artık bu kadarda bir takım görmezlikten gelinmezki | ||
![]() | ![]() |
![]() | #57 | ||
narqiLe prensesi ![]() Üyelik tarihi: Oct 2008
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ßen demi$dm teRim aLmaz die..aptL !
__________________ |YasinEzgiToygar..| *24.1o.2oo9 | ||
![]() | ![]() |
![]() | #58 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | evet yaa yendi bencede ne biliyim inşallah milli takım başarılı olur ama yani bu kadroyla biraz zor duruyor hani çok zor bişey değildi kazım kazımn yerine ekrem i almak sedatın yerine toromanı almak..
![]() | ![]() |
![]() | #59 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | dünkü sivas maçındaki toraman'ı izledikten sonra (tabi rakipteki sedat bayrak'ı da) toraman'ı milli takıma almayıp döküntü emre aşık, eren, sedat, vs. vs. 2. sınıf topçuları çağıran biri ancak vatan hainidir ... terim yeter artık düş yakasından milli takımın
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |