![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
DiYaRıN KaRTaLı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | deco gelmez ya rüyadan uyanın bu yoklukta yıldıraya mecburuz | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() ![]() | bu takım cl de oynuyacak hangi yönetici bunun farkında veya sayın mustafa denizli aldığı oyuncularla cl de ne yapmayı planlıyor
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
DiYaRıN KaRTaLı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 22 ![]() |
Stuttgart yeni transferlerden sonra beş oyuncuyu yollamaya hazırlanıyor. Yıldıray Baştürk’ü isteyenlere önemle duyurulur. 05 Ağu 2009 17:48:55 ![]() Goal.com Bundesliga’nın güçlü ekiplerinden Stuttgart, yaptığı transferlerden sonra kadroda revizyona gidiyor. Barcelona’dan ön adının nasıl yazılacağı konusunda papatya falı bakılan Alexander Hleb ile Zenit’in gol makinesi Pavel Pogrebnyak’ı renklerine bağlayan kırmızı-beyazlılar, milli futbolcu Yıldıray Baştürk’ü yollamaya hazırlanıyor. Yıldıray dışında ayrıca 30 yaşındaki orta saha oyuncusu Jan Simak için gelecek teklifler bekleniyor. Takımdan gönderilmesi beklenen futbolcular arasında Ricardo Osorio, Ciprian Marica ve Arthur Boka’nın da adı geçiyor. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
SeNi SeVmEyEn ÖlSüN ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tecrübe Puanı: 37 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | işte ronaldo transferini gölgede bırakan transfer! ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() | Ben çok isterim yıldıray ın gelmesini çünkü onun bizde eski günlerine döneceğini çok başarılı olacağına inanıyorum , yusuf ta bize ilk geldiğinde herkez ağzına geleni sayıyordu vay efendim yaşlıymış nasıl alınırmış bir sürü laf sayıldı ama ne oldu yusuf geldi kendini kabul ettirdi yıldıray da aynı şekilde kendini kabul ettirecektir . | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | |||