![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #76 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() | helal be baskan yine uyuttun taraftari...ronaldo transferini gölgede birakacak futbolcu ola ola yildiray bastürkmü oldu ....birakin ya bosuna para vermeyin delgado gelene kadar onur u oynatin 10 numara mevkiinde yildiraydan cok daha faydali olacagina inaniyorum.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #77 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2009 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Millet Dos Santos, Elano .. Biz Yıldıray .. Demiröreni Ocakta kimse kurtaramaz artık . Yıldız alıcakmış, yavaş al fıtık olursun .
__________________ i dont care about anyone or anything but me .. goddamn i love me.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #78 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Başkan şimdiye kadar 50 milyon euro harcadı kulübe senin kaç kuruşun geçti kulübe de hesap soruyosun benim param diyosun yapmayın abi ya , şu an yabancı kontenjanı dolu boşaltamıyoruz mecburuz yerli 10 numara almaya yerlide de en uygunu şu an yıldıray onun için onu alıyoruz keyfimizden değil Allah aşkına biraz halden anlayın . Eğer gönülden Beşiktaş taraftarıysanız her şartta takıma destek olun bu takım taraftarının karşılıksız desteği ile başarıya ulaşır . Konu _Blackseagless_ tarafından (08-08-2009 Saat 20:21 ) değiştirilmiştir.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #79 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Başkan 50 milyon harcadı ama paramı geri alırım o benim çoluk çoluğumun parası dedi, yani cebinden vermedi, kulüp başkana borçlu. Ama ben biletle maça giderim. Ürünlerini alırım. Yani kulübe öyle böyle diğer taraftarlar gibi katkım oluyor.Sanki tüm parayı cebinden ödüyor başkan. Yazıktır 2.1 milyonu nobreye vermesi, günahtır. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #80 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | ya ne bekliyosunuz alla allaa delgado gitmeden yabancı mı alınır hiç adam almamaktansa yıldıray ın gelmesinde ne kötülük var ??? | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |