![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
| |
| | #6 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 50
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() | helal be baskan yine uyuttun taraftari...ronaldo transferini gölgede birakacak futbolcu ola ola yildiray bastürkmü oldu ....birakin ya bosuna para vermeyin delgado gelene kadar onur u oynatin 10 numara mevkiinde yildiraydan cok daha faydali olacagina inaniyorum.. | ||
| | |
| | #7 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2009 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Millet Dos Santos, Elano .. Biz Yıldıray .. Demiröreni Ocakta kimse kurtaramaz artık . Yıldız alıcakmış, yavaş al fıtık olursun .
__________________ i dont care about anyone or anything but me .. goddamn i love me.. | ||
| | |
| | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Başkan 50 milyon harcadı ama paramı geri alırım o benim çoluk çoluğumun parası dedi, yani cebinden vermedi, kulüp başkana borçlu. Ama ben biletle maça giderim. Ürünlerini alırım. Yani kulübe öyle böyle diğer taraftarlar gibi katkım oluyor.Sanki tüm parayı cebinden ödüyor başkan. Yazıktır 2.1 milyonu nobreye vermesi, günahtır. | ||
| | |
| | #9 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 27 ![]() ![]() ![]() ![]() | ya ne bekliyosunuz alla allaa delgado gitmeden yabancı mı alınır hiç adam almamaktansa yıldıray ın gelmesinde ne kötülük var ??? | ||
| | |
| | #10 | ||
| Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 38 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bu adamı alsalar nerde oynatcaklar ya hiç gerek yok yıldıraya ne zamandır adam ortada bile yoktu nerde top koşturuyo acaba inşallah gelmez | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
![]() | ![]() |