|
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
07-07-2009, 11:44 | #1 | ||
Gogo Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 42 |
Genel Sekreterimiz Kenan Öner, 2009-2010 sezonu fikstür kuralarını değerlendirdi. Ataköy Olimpiyat Evi’nde yapılan kura çekimine katılan Genel Sekreterimiz Kenan Öner, şu değerlendirmeyi yaptı: “2009-2010 sezonunun hepimize hayırlı olmasını diliyorum. Bütün takımlara kazasız, belasız iyi bir yıl diliyorum. Bir şeyin altını özellikle çizmek istiyorum; son derece zorlu, kaliteli, heyecanlı, beklenmedik sonuçların alındığı kıran kırana bir ligi şampiyon tamamladık. Bu sene de aynı heyecanın yaşanacağı bir lig izleyeceğiz. İlk hafta Büyükşehir Belediyespor ile oynayacağız. Son zamanlarda bizi zorlayan, zorluklar yaşatan bir takım. Her iki ekip de lige iyi başlamak istiyor. Ligi şampiyon bitirdiğimiz için özgüvenimiz yerinde.” | ||
|
07-07-2009, 11:47 | #2 | ||
Tecrübe Puanı: 51 | Gercekten Cekebileceğimiz En Doğru ve En İdeal Fikstür'ü Çektik , Allah Utandırmasın
__________________ Besiktasforum.NET KayıpKentinYakışıklısı. | ||
07-07-2009, 11:49 | #3 | ||
Tecrübe Puanı: 22 | iyi oynayan takım için fikstür o kadarda önemli değil der denizli hocamız ama tabi dikkate almamız gerek üst üste derbiler oynıyacağız hepsinin üstesinden geliriz biz şampiyon takım olarak çok daha iyi oynıyıp geçen senenin 2. yarısı gibi başlayıp bitireceğimizi umuyorum hatta daha fazlasını
__________________ | ||
07-07-2009, 11:50 | #4 | ||
forumun heavy metalcisi Üyelik tarihi: Apr 2009 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 18 | çok güzel bir fikstür..inşallah en güzel şekilde başlayıp en az hasarla bu ligi bitircez..tabii yine şampiyon olarak..
__________________ Mağrur ve Zamansız Gidişlere Mütevazi Suskunluğum Var..! | ||
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |