|
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
08-07-2009, 17:59 | #1 | ||
Tecrübe Puanı: 51 |
MUHTEŞEM BİR GECE İLE ÇİFTE KUPALI ŞAMPİYONLUĞU KUTLUYORUZ… 14 TEMMUZ SALI GÜNÜ KURUÇEŞME ARENA'DA DÜZENLENECEK ŞAMPİYONLUK GECESİNDE BEŞİKTAŞLILIĞI İLE BİLİNEN BİRBİRİNDEN ÜNLÜ İSİMLER MUHTEŞEM SHOW’LAR EŞLİĞİNDE ŞAMPİYONLUĞUN COŞKUSUNU TARAFTARLARLA PAYLAŞACAK. Neco, Hakan Altun, Demet Akalın, Alex (De Souza Degil ), Aykut (Kocaman Değil ), Redd, Bertuğ Cemil, Şebnem Bal, Birol Can Eşber Yağmurdereli, Cem Dizdar, Adnan Bostancıoğlu, Rıdvan Akar, Reha Muhtar, Ece Temelkuran, Vedat Özdemiroğlu, Zeki Demirkubuz, Emirhan Oğuz, Aydın Bulut, Serkan Turhan Zafer Ergin, Zafer Algöz, Gürkan Uygun, Bülent Kayabaş, Ragıp Savaş VE VE VE TABİ Kİ PASCAL NOUMA ŞAMPİYON ŞAMPİYON OLALI BÖYLE KUTLAMA GÖRMEDİ… TARİH:14 TEMMUZ SALI SAAT : 19:03 YER : KURUÇEŞME ARENA SAYGILARIMIZLA çArşı BÜYÜK COŞKU ARENA’DA BİLETLER BILETIX DE FORZABESİKTAS'DAN ALINTIDIR..
__________________ Besiktasforum.NET KayıpKentinYakışıklısı. | ||
|
13-07-2009, 04:20 | #2 | ||
Tecrübe Puanı: 51 |
Önce Fortis Türkiye Kupası’nı, daha sonra da Turkcell Süper Lig Şampiyonluğu’nu kazanan Beşiktaş, kutlamalarına bir yenisini daha ekliyor... Daha önce İnönü Stadı’nda düzenlenen tören ve Dolmabahçe’deki balonun ardından bu kez taraftarlar sahneye çıkıyor. Yarın yapılması planlanan Kuruçeşme Arena’daki ‘Çarşı sabaha karşı’ kutlamalarına Beşiktaş Futbol Takımı ve teknik heyeti de tamamen katılacak. Ayrıca Beşiktaş taraftarı olan birçok ünlü isim de organizasyondaki yerini alacak. Neco, Hakan Altun, Demet Akalın, Alex, Aykut, Redd, Bertuğ Cemil, Şebnem Bal, Birol Can, Eşber Yağmurdereli, Cem Dizdar, Adnan Bostancıoğlu, Rıdvan Akar, Reha Muhtar, Ece Temelkuran, Vedat Özdemiroğlu, Zeki Demirkubuz, Emirhan Oğuz, Aydın Bulut, Serkan Turhan, Zafer Ergin, Zafer Algöz, Gürkan Uygun, Bülent Kayabaş, Ragıp Savaş ve Pascal Nouma geceye katılacak. Bu organizasyonun tüm geliri, Beşiktaş’ta ihtiyaç sahibi ailelere dağıtılacak.
__________________ Besiktasforum.NET KayıpKentinYakışıklısı. | ||
13-07-2009, 07:19 | #4 | ||
david silva Üyelik tarihi: Jun 2009
Tecrübe Puanı: 29 | baba yaaa yarın resmen! biz daha izin bile koparamadık
__________________ TO LİVE İS TO DİE... | ||
13-07-2009, 07:46 | #5 | ||
B3ŞİKT@ŞK Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 30 | yaRın ordayız arkadslar bıletım cebımde ... gokhan abı emre abı bn ve arkadasım gıdecegız herkesı beklıyoruzzz
__________________ T3QİN | ||
13-07-2009, 10:14 | #8 | ||
Dişi Kartal Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 54
Tecrübe Puanı: 69 |
__________________ | ||
13-07-2009, 10:46 | #9 | ||
david silva Üyelik tarihi: Jun 2009
Tecrübe Puanı: 29 | alex bjklimiymiş yaa:/:/:/:/ çok şaşırdım walla...
__________________ TO LİVE İS TO DİE... | ||
13-07-2009, 11:12 | #10 | ||
Tecrübe Puanı: 16 | ah bea orda olmalıydım | ||
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |