![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #31 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
![]() |
|
![]() | #32 | |||
çarşı ulann ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() ![]() ![]() | |||
![]() |
![]() | #33 | ||
Gogo ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 43 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | burdan yazması cok kolay gelın sızde hep beraber temızleyelım o zman yapılan guzellık herkes tarafından boburlene boburlene anlatılıyo sunu yaptık bunu yaptık dıye bu tarz olaylarda taraftar abartmıs gıbı cumleler bı besıktas taraftarına yakısmıyor klavye delıkanlılığı yapmayın cesaretı olan gelır bızde goruruz kardesım. sana ıı geceler | ||
![]() |
![]() | #34 | |||
Bak güzel kardeşim klavye delikanlılığı yapan sensin ben efendi efendi konuşuyorum senin uslubuna bak ayıptır . Ben mi jopladım seni bana niye kızıyorsun . mecburmuyum senin işine gelen yorumu yapmaya bu da benim düşüncem taraftarda kusurlu poliste kusurlu . Malesef kurunun yanında yaşta yanmış arada suçsuz kişilerde darbe almış . | |||
![]() |
![]() | #35 | ||
Gogo ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 43 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | benım ne delıkanlılığı yaptıgımı bılen bılır sana bısey ıspatlamak sozunda degılım hele hele uslup dersı alacak hıc degılım bızde uslup karsıdakı kısıye gore begenırsın begenmezsın bu senın sorunun. konuyu dagıtmadan yorumlara devam edelım | ||
![]() |
![]() | #36 | |||
B3ŞİKT@ŞK ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
bak abı bnde buyuksun sana saygımızı sonsuz yorumlarını hepsını okudumm kusura bakma sen bjk dusmanımısıınnnn sen bjk taraftarını nasıl suclayabılırısn polısı koruyorsunn sen 1 mayısta kı olayları unutunn galıba adam esı bırlıkte yemek yerken polıs gelıyor adama sevglısının yanında tokat atıyrrr gelıpde bana polıslerı savunmaaaa.... kısılık ve karakterden yoksun ınsanlar olmusslarrr .. kurunın yanında yas yanmazzz yaktırmayızzz alkol alanda bızım arkdaslarımız ve taraftarımızzzz ...... sunu unutma derım bjk taraftarı kadar ınsancıl medenıyetlı ve ne yaptıgıını bılen bır taraftar yokk alkolu olsada olmasadaaaaaaaa
__________________ T3QİN | |||
![]() |
![]() | #37 | |||
Bak kardeşim bana Beşiktaş düşmanı demek haddine değil . Beşiktaşlı olmam olaylara taraflı bakmamı gerektirmez , Bu kin kustuğun polislerde senin benim gibi insan onlarda hata yapabilirler . Yine diyorum taraftarımız içinde de yanlış yapanlar olmuş polis içindende yanlış yapanlar olmuş malesef üzülerek söylüyorum ki bir kaç kişinin yüzünden kurunun yanında yaş ta yanmış . Kardeşim alkol alıp olay çıkaran suçsuz kardeşlerimizin yaralanmasına sebep olanları savunman çok yanlış . AYRICA LÜTFEN POLİSLERE OLAN HINCINIZI BENDEN ÇIKARTMAYIN . Ben sadece gördüğüm o kötü görüntüleri yorumladım tek değim kusur tek taraflı değil her iki taraftada yanlış yapanlar olmuş . Ayrıca polisi savunduğum felan yok yazılarımı iyi okursan sende anlarsın . Konu _Blackseagless_ tarafından (05-04-2009 Saat 01:40 ) değiştirilmiştir.. | |||
![]() |
![]() | #38 | |||
B3ŞİKT@ŞK ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
abı senın yazının ana fıkrı polıslerrıı savunmakkk sen farkında degılsınnnn ... nedense butun polıs olayları bızde meydana gelıyorrr bjk taraftarıyız dyeee bjklıyız dıye hep bıze karsıyorlarrr senle hıncımızı cıkarmıyoruz sadece bjk taraftarına yapılan zulmuu kabullenmıyorsun ..aalkolle gelınce ben ben onları savunurum kusura bkma bjk taraftarı alkoll alıyor ama asla sarhos olarak stda gelmıyorlarrr hepsının kafası yerındeeee yoksa o kadar beste meydana gelmezzz saygılarrr abııııı
__________________ T3QİN | |||
![]() |
![]() | #39 | |||
iyi geceler , sevgiler kardeşim . | |||
![]() |
![]() | #40 | ||
Eye For An Eye ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006
Tecrübe Puanı: 41 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | sabahtandır bi yaş-kuru muhabbetidir gidiyo, hayırlısı... | ||
![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |