![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #21 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 50
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Arkadaslar ben bu cocugun ismini Besiktasimla beraber yanyana gordum mu kalbim gup gup atiyo yaaa ![]()
__________________ Yatsam kalksam sabah olsa, disarida yagmur yagmis uzerine gunes acmis ve gokkusagi cikmis olsa... Ve Allahim sana yalvariyorum artik GOKKUSAKLARI DA SIYAH - BEYAZ olsa ![]() | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #22 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 39 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Kiralık gelse bile olur... Cok fayda saglar ...
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #23 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | olacak bu transfer goreceksiniz
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
![]() | ![]() |
![]() | #24 | ||
david silva ![]() Üyelik tarihi: Jun 2009
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | çoq umutsuzum..
__________________ TO LİVE İS TO DİE... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #26 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2009 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Demirören'in Hayali "Başkan Yıldırım Demirören’in İnter’den Quaresma veya Barcelona’dan Gudjohnsen’i gündeme aldığı öğrenildi. Özellikle Portekizli Quaresma’yı Demirören’in çok istediği ifade edilirken bu oyuncu için Inter yöneticileriyle bir görüşme yapacağı söylendi. Buradan bir sonuç çıkmaması halinde başkanın rotayı Barcelona’nın İzlandalı oyuncusuna çevireceği gelen bilgiler arasında." Kaynak fotospor ne kadar güvenilir orası ayrı. ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #27 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2009 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | imkansiz gibi gözükse bile bir kücük ihtimal var quaresmayi almamiz insallah aliriz cok iyi olur kalitesi tartisilmaz
__________________ Basta bir büyük yoksa kardeslerin arasinda kavga vardir Kavga Varsa Kan Vardir Kan Varsa Ölüm Vardir Ölüm Varsa Silah Vardir Silah Varsa Para Vardir Para Varsa Güc Vardir Gücün Oldugu Yerde....Savas Vardir | ||
![]() | ![]() |
![]() | #28 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2009 Yaş: 29
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Gelmesi zor. gelirse pahalıya gelir. Ama gelse iyi olur | ||
![]() | ![]() |
![]() | #29 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | bütün ümidimiz gelmesi yönünde ama önce zapo sonra delgado nun gönderilmesi gerekiyorki quresman gelebilsin yönetim daha zapoyu gönderemedi bakalım ne olacak...
__________________ ®udy all ®ights ®eserved... | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |