![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 50
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Discoya gidene ahlaksiz mi deniyor? Bizim yöneticilerin bos laflarini birakin artik Besiktas durusu (futbol durarak oynanmaz), yumrugu masaya vuracaz (yumrugu kafaniza vurun da calissin), Besiktas büyük tas altinda ezilirler (büyük lokma ye büyük laf konusma)... Bunlar bos laflar. Topcunuza sahip cikin beyler....
__________________ bu lig icin fazla serefliyiz | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Ya geçin bu ayakları sanki batuhan dünyanın 1 numara golcüsüymüş gibi konuşmayın . hiç bir şey olmaz batuhandan . 3. lig kulüpleri bile çok batuhan a . daha 18 yaşında yaptığı ahlaksızlıklara bak 1 gün sonra çok önemli maçın var sen barlarda geziyorsun başka zaman git kaçıyomu bar. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
discoya giden ahlaksız tabikide ama işine ihanet edersen ahlaksızdan da ote olursun !! bu hem arkadaşlarına ve hocasına ihanettir hemde saygısızlıktır..Bu yaşta saygıyı bilmiyorsa bi insan bundan sonrada saygo gostermez bole devam eder KİRALIK Gİİtmeden once ben BObodan Nobreden daha ıyım diyen adamdan ne beklersin 3 ay gecmedi aradan şimdi de bu istediğiniz kadar arkasında durun bu oyuncu 1 gol atar 2 gol atar sonrada yaptıklarıyla atıgı gollerin ustunu kapatır faydası olmaz bole bı futbolcu olacak Beşiktaşta işi olmaz inşallah
__________________ Biz Bu LiG İçİN FaZLa ŞEREFLİYİZ.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Batuhanın röportajlarını, ukala tavrını, Beşiktaş camiasını karşısına alma seviyesinde çıkışlarını hiç sevmiyorum, tasvip etmiyorum. Ama şu gerçek var ki Batuhanı bugün yurtdışına yollasak Nihata yaptıkları gibi başta bugün sallayan fbliler her sene peşinden koşacaklar. Bugün gsde olsa bugün kendisine sallayan gsli yazarlar "arda da kimmiş asıl yıldızımız yeni hakan batuhan" diyeceklerdi. Batuhan Ardası Semihi Gökhan Gönülü vs dahil son 10 yılda Sergenden sonra çıkmış en önemli, en potansiyelli türk yeteneği. ardanın top topladığı yaşlarda iken batuhanı attığı bilmemkaçyüz golle konuşuyorduk. O bakımdan gaza gelmeden durumu iyi değerlendirmeliyiz. Takımda tutmayacaksak da sözleşmesini iyi değerlendirip çok güzel bir bonservisle yollamalıyız. Elden apar topar çıkarılacak kadar önemsiz bir oyuncu değil batuhan. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |