![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #31 | ||
IspArtA KArtAlı ![]() Üyelik tarihi: Dec 2008 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Diğer futbolcular gitmedi de ne oldu. es es'in tek golünü yine Batu attı. Yani bu adam eğlenmeye gitmeseydi 4 gol mu atacaktı... Diğer futbolcular ne yapmış gece acaba da kötü oynayıp yenildiler ? Söyler misinz ? El birliğiyle Beşiktaş'ın ve Türk Milli takımınoyuncusunu bizden koparmaya çalışıyorlar, anlamıyor musunuz ? Batu'da bir golcüde olması gerekn her şey var ! Fizik, Güç, Boy, Golcülük... Hangi takım istemez ki bu genci... Hangimiz eğlenmeye gitmedik önemli bir gün öncesi söyler misiniz ? Eğlenmeye gitti diye de ahlaksız olunmaz bu sadece profesyonellikle alakalıdır. Genç olduğu için daha tecrübe edecek çok yol var önünden yeter ki taş koymasınlar önünde ve Beşiktaş'ımıza | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #32 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
bende ona uzuluyorum macta cok guzel oynadı ama bunlar onun onune gectı sımdıde 17 yasındakı bır genc harcanıyor
__________________ YÖNETİM İSTİFA | |||
![]() | ![]() |
![]() | #33 | |||
IspArtA KArtAlı ![]() Üyelik tarihi: Dec 2008 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Alıntı:
Ben Batu'nun Beşiktaş'ımızdan koparılmasını karşıyım. Ne yaptıysa yaptı. Gece 4'te döndü de ne oldu sanki es es real madrid mi ki fb maçını alacaklardı ? Beşiktaş'ımzın her branşına, her oyuncusuna (kiralık ya da değil) köstek değil destek zamanı... Hep demiyor muyuz İyi günde Kötü günde !!! | |||
![]() | ![]() |
![]() | #34 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | evet abi doğru söylüyosun bncede sonuçta batuhan 17 yaşında ve hatalarını beşiktaşta yapmaması için gönderildi saha içi dışı farketmez orada her anlamda pişsin diye gönderildi süresiz kadro dışı çok ağır karasr bence inşallah tekrar sahalara döner daha sonrası için bize çok lazım batuhan çnkü
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #36 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | basında onun hakkında yapılan yorumlardan şu çıkıyor ki; onun geleceğini, kariyerini, türk futboluna sağlayacağı katkıları batuhan'ın kendisinden başka kimse kaale almaz, dalgasını makarasını geçerler bu olayla alakalı, batuhan şimdi bir karar verecek: bugüne kadar yaptığı çocukluğu aşan aptallıkları, cahil cesaretlerini şapkasının önüne koyup kendi doğrularını oluşturacak şekilde değerlendirebilecek mi, ya da bir hiç olarak yoluna devam mı edecek?...karar onun... benim fikrimse daha hiç bir şey yapmadan mustafa denizli'ye rest çekebilen, maçın oynanacağı sabah kamptan kaçıp çok bilinen bir gece kulübüne gidebilme cesaretini gösterebilen bir çocuğun gerek aile gerekse menajeri tarafından olabilecek en kötü şekilde yönetildiğidir, bu olaydan sonra reaksiyonu ve bundan sonraki tutumu önemlidir ama hala benim önümü kesmeye çalışıyorlar şeklindeki yorumlarıyla kendinde suç aramayan tavır sergileyen batuhan'ın aile ve menajer zaaflarının olduğunu düşünüyorum ve 2. süreyya ayhan vakasının yaşanmasından korkuyorum, sadece kötü yönlendirilerek olağanüstü yetenekler parlayamadan sonsuza kadar sönebilirler, karar artık batuhan ve akıl hocalarının... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #37 | |||
Bağdat Kartalı ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
sana katılmak mümkün değil yapılan bir yanlış var diyorsun bu kaçıncı yanlış higuene pas vermeyip gol kralı yapmam gol kralı olurum demesi beşiktaştan gittiği gün beşiktaş şampiyon olamaz açıklaması daha 17 yaşında bir bebe olduğuna bakmadan teknik direktörü hakkında olmayan futbol bilgisiyle eleştiri yapması maçtan bir gün önce sabah 4e kadar barda eğlenmesi herkesin bara gitme hakkı var ama maçtan bir gün önce değil çocuk diyorsunuz o zaman yaşını bilecek susacak dünya starı gibi konuşmayacak gerard demişsin gerard dünyanın sayılı futbolcularından mükemmel bir kişiliğe sahip bir oyuncu maçtan sonra kutlamak en doğal hakkı olayda zaten tahrik var ağır hakaret var bu yüzden hukuki bir ceza almadı en son olarak şunu söylüyorum batuhan son bar olayından sonra özür dileyeceğine beşiktaşa dönmemem için komplo kuruyorlar dedi evet batuhan komplo var seni bara kafana silah dayayıp götürdüler | |||
![]() | ![]() |
![]() | #38 | ||
karamel ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | futboluna bişey demiyorum ama kendini iyice bi toplaması gerek | ||
![]() | ![]() |
![]() | #39 | ||
ηαğмαℓυρ тєк şαмριуση ![]() Üyelik tarihi: Feb 2009
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() ![]() | özel hayatna dikkat etmeli bence... yoksa işi zor.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #40 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2008
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() | discoya gitmekle ahlaksız olunmuyo pek tabi fakat bütün takımı kamptayken batuhan kamptan kaçıp barda eğleniyorsa kaldı ki önünde önemli bi febe maçı var. ondan sonrada hocası sorunca yok ben değilim benzetmişler diyorsa. yaptığı ahlaksızlıktır. Kaldı ki telegolde batuhanla röportaj yaptılar Beşiktaş hakkında ne düşünüyorsun gibi bi soruya ben o klüp hakkında yorum yapmak istemiyorum dedi.Avrupaya gitmek gibi niyetim var gibisinden bişeylerde ekledi onun üzerine. açıkcası değil batuhan C.ronaldo olsa yol verilmeli bence. Yoksa adam olacağı yok ve malesef bu tavırlardaki bir oyuncuya kaç yaşında olursa olsun Beşiktaş formasını yakıştıramıyorum. Ama zamanla belki düzelir efendi bir adam olur ondan sonra kesinlikle katkısı olur | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |