![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #21 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2008
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() | zaten bu kadar deşifre olmuş bir futbolcunun transfer edileceğini düşünmüyorum haberde tabiki kolpadır. o yakın çevresi çok meşhurda bi isimleri açıklanamadı. yakın çevresine quaresma dedi yok anelka bu adamın yakın çevresinde büyük problem var göründüğü kadarıyla herkes gammazlıyor.
__________________ Her zaman her yerde, seninle birlikte, ölüm gelsin isterse, gözlerde bir damla yaş, kalbimizde bir aşk, sensin BEŞİKTAŞ | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #23 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 52 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Demirören Zorlarsa Kendini Alabilecek Kapasite var
__________________ Besiktasforum.NET KayıpKentinYakışıklısı. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #24 | ||
forumun heavy metalcisi ![]() Üyelik tarihi: Apr 2009 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() | morinho adama 2.bir şans verebilirim demiş..sanmam geleceğini..hayırlısı..quaresma olmasa da iyi bir yıldız alınsın..
__________________ Mağrur ve Zamansız Gidişlere Mütevazi Suskunluğum Var..! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #26 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 39 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | İstesen alırsın be başkan , Direk forma satışları zaten baya artıcak onun sayesinde yarı yarı ya cıkartır parasını nerden baksan...
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #27 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Ben hiçbir transfer döneminde bir futbolcunun bu kadar istendiğini hatırlamıyorum. İlk kez bir futbolcuda bu kadar ısrar ediyoruz. Evet bir yıldıza formamızı giydirmeyi istemek bizim de hakkımız. Açıkçası, Son yıllarda Ortega, Alex, Anelka, Lincoln, Baros, R.Carlos gibi dünyaca tanılınan yıldız oyunculara rakiplerimiz sahip olurken biz ise Higuen, diatta ve gordon vs lerden yıldız yaratmaya çalıştık. O futbolcular başırı oldular veya olmadılar mesele o değil. Quaresma gelsin de başarısız olsun, en azından bilinen bir yıldızı aldık ve oynamadı deriz. Bilmediğimiz yıldız adayı oyunculara dünyanın parasını boşa yatırmaktan iyidir sanırım. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #28 | ||
DiYaRıN KaRTaLı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | Quaresma'ya veto ![]() Kartal'da başkan Demirören, "Quaresma'yı alalım" teklifi yaptı, Denizli ise, "Bana 10 numara lazım. Transfer yapılacaksa Buoonatte'yi istiyorum" diye yanıt verdi. Beşiktaş başkanı Yıldırım Demirören'in Siyah-Beyazlı takımın kardosunda görmek istediği ünlü futbolcu Quaresma'ya, teknik direktör Mustafa denizli'nin sıcak bakmadığı öğrenildi. Delgado'nun ameliyatından sonra 10 numaralı bölgeye oyuncu bakan Kartal'da menajerlerin önerdiği Portekizli yıldıza, Denizli onay vermedi. Demirören, Denizli ile yaptığı son toplantıda, "Hocam, Quaresma'yı ciddi ciddi önerdiler. Bonservisiyle almamız zor ama kiralayabiliriz. Oyuncu da gelmekten yana. İsterseniz somut adım atabiliriz" dedi. Denizli ise, "Quaresma'nın ismine ve oyunculuğuena lafım olmaz. Ama benim kanatlarda sorunum yok. Eğer bobo satılırsa yerine 10 numaraya ihtiyacımız var. Bunun için de en iyi isi Arjantinli Buonanotte. Bobo satılır veya Delgado'nun sözleşmesi askıya alınırsa Buonanotte'yi transfer etmenizi istiyorum" şeklinde yanıt verdi. >b>Rivar Plate kapıyı 7 milyon eurodan açtı</B> Daha önce gönlünün İtalya veya İspanya Ligleri'nde bir takımda oynamak istediğini açıklayan ve Türkiye'ye sıcak bakmayan Arjantinli genç oyuncu Buonanotte ise fikir değiştirdi. Kulübü River Plate'in mali olarak kötü durumda olması nedeniyle Buonanotte'yi satmak istemesi, Beşiktaş'ın elini güçlendirdi. Futbolcunun da "şartlarda anlaşırsak gelirim" dediği öğrenildi. River plate'in oyuncusu için 7 milyon euro bonservis bedeli istediği, Beşiktaş'ın ise 5.5 milyon euro verdiği belirtildi. Buonanotte de yıllık 2 milyon euro talep ediyor. Kartal YİĞİT-Habertürk | ||
![]() | ![]() |
![]() | #30 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | forma satisiyla bu transfer maliyeti karsilanmaz. formalarin sadece %25 i kulube kalir. 80 liralik formalardan 20 lira kaliyo yani. 100.yil disinda cok da forma satamamis bir camia olarak diyelim ki 100.000 Q7 formasi sattik (ki imkansiz) toplam 2.000.000 TL eder ki bu 1 milyon euro dan bile az demektir .. yani forma satisiyla oyuncu transferini karsilamak diye bir sey yok. malesef bu transfer bize gore degil...
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. Konu ozgursum tarafından (17-07-2009 Saat 13:30 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |