![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2009 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 17 ![]() |
evet arkadaşlar bu akşam formalar tanıtılacak bjk tv de defileden hemen sonra fotolarıda burdan koymaya çalışıcam tabi benden önce davranalar olursa onlarda burda paylaşırsa sevinirim.bu arada daha önce burda gösterilen formalardan hiçbiri deil o zamanda söylemiştim bugünde söylüyorum biraz meraklanın diye yazdım şu sonuncuyu ![]() işte formalar forzada bir arkadaş çekmiş fotoları bende burdan yayınlıyorum görmeyenler için.. ![]() ![]() ![]() Beşiktaş Jimsantik Kulübü, 2009-10 sezonunda giyeceği formaları, Ümraniye Nevzat Demir tesislerinde düzenlenen gecede tanıtıldı. Beşiktaş taraftarının merakla beklediği yeni formalar, 3 değişik tasarım olarak sunuldu. Başkan Yıldırım Demirören ve Beşiktaş futbol takımı oyuncularının da katıldığı gecede tanıtılan formalar yarından itibaren Beşiktaş'ın lisanslı ürünlerini satan Kartal Yuvası mağazalarında satışa sunulacak. İşte futbolseverlerin 2009-10 sezonunda Beşiktaşlı oyuncuların üzerinde göreceği formalar: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ Kosovali caki cilgin besiktasli Konu Mehmet tarafından (18-07-2009 Saat 02:15 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |