![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
| gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | yakindan gormek lazim yinede cubuklu herzaman guzeldir tarihi var zaten o yuzden nasil olursa olsun guzel oluyor yakindan baktigim zaman digerlerinide anlicam tvden izledigim kadariyla cok mukemmel degiller ama berbatta degiller bana gore berbat diyebilecegim tek tasarim baklava dilimleri olmus oyle damami olurmus
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
| | |
| | #2 | ||
| Adanalı Melike ![]() ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 27 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | umduğumuz gibi değil iyi bişeyler bekliyoduk
__________________ | ||
| | |
| | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() ![]() ![]() | çubuklu çakma forma gibi bu ne ya bari bunu düzgün yapsaydınız chelseanın geçen sene ki formasının siyahına razıyım ya veya beyaz. daha ne kadar kötü forma yapılır tebrik etmek lazım
__________________ | ||
| | |
| | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | adidas gibi bir firmaya yakismamis ya. bu formalarla mi gorunecek koskoca firma.. neyse cubuklu formayi alacam o kesin belki zorlarsam sezonun ilk haftalarinda beyazi da alabilirim ama o damali ne ya tek kelimeyle berbat!!
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
| | |
| | #5 | ||
| Gurbetçi Kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2009 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | basit gözüküyor, aceleye gelmis tasarim herhalde... | ||
| | |
| | #7 | ||
| Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | ben zaten adidası sevmiorum.formaları da beğenmedim.çubuklunun çubukları kalın olmuş.armanın sağa alınıp Türk bayrağının konulmasına gerek yoktu zaten armamızda Türk bayrağı var.hem armamız hem Türk bayrağımız kalbimizin üzerindeydi... kısaca beğenmedim hiçbirini.daha güzel olabilirdi...
__________________ | ||
| | |
| | #9 | ||
| Gurbetçi Kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2009 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | serdar sirf hava bakisa bak, kendini manken sanmis^^ | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |