![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #12 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 55
Tecrübe Puanı: 70 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Hakkında hayırlısı olur inşallah...
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | valla ben mustafa hocaya hak veriyorum hicbir futbolcu heleki daha 18 yasindaki biri kalkip hocasiana saygisizca davranamaz. ki eskisehirde tanidiklari olanlar bilir batuhan eskisehirde adeta efsane olmus kimle konussam bana batuhanla ilgili gece hikayeleri anlatiyor. icinde hep bar icki kiz hizli araba kullanma gibi seyler var .. malesef bu cocuk yok olursa sorumlusu sadece kendisidir. insallah yurtdisinda bir kulube kiralarlar bence en iyisi o orda adam ederler sonra bizim degerimizi anlar...
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | hala hoca haklı, batuhan şöle böle. ya girin mesela ligtv.com.trde geselilerin yorumları okuyun, ki fenerliler de aynı pusuya yatmışlar. adamlar batuhan alınmalı diyo, biz de nası kovarız onun hesabını yapıyoz. töbe töbe, bak sinirlerim bozuldu şimdi. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | su cocugu zorla kaybedecegiz ona uzuluyorum
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
![]() | ![]() |
![]() | #20 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() | Yav saçmalayıp durmayın sanki tapusunu veriyoruz herifin kiralık gidecek seneye gene takımda kimi alacakmış ezikler mal bizim kimse alamaz sadece efendi olmayı öğrenmesi için KİRALIK OLARAK GİDECEK . Konu _Blackseagless_ tarafından (18-07-2009 Saat 16:27 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |