![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | al başkan bu adamı.bugüne kadar yaptığın bütün yanlışları silelim...
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2008
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() | 14 milyon eurodan açtılarsa kapıyı daha onun pazarlık payıda vardır. 12 ye falan biter o iş ama denizli istemiyorum dedikten sonra demirören alsa nolur orasını bilmiyorum. Adam istemiyorum 10 numara lazım bana diyo. he şu olablir telloya verili 10 numara görevi belki öyle olur ama oda fazla uçuk geliyo demek ki denizliye.. bu transfer bana inandırıcı gelmiyor ama ne fiyatından nede başka bişeysinden. zor kısmı hocanın onu istememsi bence
__________________ Her zaman her yerde, seninle birlikte, ölüm gelsin isterse, gözlerde bir damla yaş, kalbimizde bir aşk, sensin BEŞİKTAŞ | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
ÇUKUROVA KARTALI ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 63 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | quaresma gelmek isterse eğer alınmayacak oyuncu değil.Ancak yıllık 3.5 milyon euro biraz uçuk gibi geldi bana.Hani adam kaliteli - değer ama takım içindeki dengeler söz konusu.bonservis ve yıllık alacağı para konusunda biraz daha indirim yapılabilir.Ki Türkiyede futbolcuların verdiği vergi avrupa ülkelerine göre biraz daha az.Bunları da göz önünde bulundurmak gerek.Olmadı 3.5 milyon yine verilsin.Takıma reklam olarak çok şey katar.Parasını çıkartır zaten Konu Asi Ruh tarafından (18-07-2009 Saat 17:12 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2008
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | 12ye bu iş biter bence yeterki ciddi olalım ve istekli olalım
__________________ ******M @ V ! Ş * @ F L U***** | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | bu tür transferler düşünülüyorsa bu sponsorluk anlaşmalarıyla yapılmalı, çünkü tutup tutmayacağı belirsiz bir isme, porto dışında(yani kendi ülkesi dılşında) kendini ispatlayamamış bir oyuncuya bu miktarlar verilecekse finansmanı ciddi ve makul yapılmalı...kombine veya forma satışlarıyla parasını çıkartır deniliyor, eğer quaresma transferi nedeniyle bir taraftar kombine almaya karar veriyorsa o işte bir iş vardır, şampiyonlar ligi bileti başlı başına o kombineyi alma nedenidir, ayrıca fiyatlar belli bir standardın altına düşmedikçe bu inönü stadında hedef alınan taraftar kitlesiyle tatmin edici bir kombine satılması bana göre mümkün değildir, aynı şeklde forma satışları için de ciddi patlamaların olması bana akıl karı gelmiyor, çünkü bunun reklam çalışmalarını yapamıyoruz, marketing konusunda sınıfta kalmış durumdayız ve proje bazlı bir yapılanmayla bu düzeltilebilir, aksi takdirde quaresma'yı transfer ettiğinizde, evinde oturmakta olup forma almayı düşünmeyen kaç taraftar gidip forma alacaktır, gaz bazlı bir sistem olabilir mi...neyse fazla uzatmadan özetle geçecek olursak; quaresma yeteneği tartışılmaz bir adamdır ve izlerken herhangi bir futbolsevere haz vermemesi mümkün değildir ama her şey istediğiniz gibi gitmeyebiliyor ve bir transfer yapılırken tutmama olasılığı da göz önüne alınmalı ve sistematize olmuş bir ortam yaratılarak bundan en az zararla çıkmanın yolları aranmalı, ben böyle bir yapıya sahip olduğumuzu düşünmüyorum, ve kötü bir ihtimalde denilenin aksine bu oyuncuyu aldığımız fiyata yakın bir değere satabileceğimizi de hiç sanmıyorum, o yüzden bu t tür yüksek meblalı transferler sponsor desteğiyle yapılmalı diyorum, şu an için bir oyuncuya verilecek olan bu miktarları kaldırabilecek yapıya sahip bir kulüp değiliz henüz... | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |