![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
DiYaRıN KaRTaLı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | siyah ve beyaz gibi övünerek bahsettiğimiz renklerimiz var ama siyah ve beyaz bu kadar da kötü kullanılmaz ki | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 18 ![]() |
Moderatör arkadaşlardan biri şampiyon olan takıma böyle bir uygulama yapılıyormuş T.F.F.tarafından dedi sitesine gir bak dedi baktım ama göremedim,anlamadığım şu bu kuralı yenimi koymuşlar?Neredeyse 7.şampiyonluk görüşüm ama hiç bir zaman BJK ambleminin içindeki Türk Bayrağı haricinde Adidasın formalara koyduğu gibi haricten Türk Bayrağını BJK formasında görmedim.Gören veya bilen biri varsa bu konuyu biraz araştırın bence çünkü bizim özelliğimiz amblemin içinde Türk Bayrağı şerefini taşımak öbür türlüsünü diğerleri uygulamak zorunda zaten.Formalara gelince hepsi birbirinden gülünç.
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() ![]() | damalı çok güzel forma arkadaşlar yakından görmenizi tavsiye ederim
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
david silva ![]() Üyelik tarihi: Jun 2009
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bnce de bertuğ katılıorum ark'lar formalar yakından o kadar ktüdeil bn aldım o kadar yane ![]() ![]()
__________________ TO LİVE İS TO DİE... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
Deivson Rogerio Da Silva_BoBo ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() | formalar deişsin yaa yoksa bu sene satışlar hiç iyi olmayacak bir tek çubukludan memnunum birde damalı yani baklava dilimli formayı hakkı yetenin kazağına benzeterek yapmışlar ben hiç bir alaka göremedim | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Damalı hariç diğerleri güzel bence.Fakat böyle forma beklemiyordum.
__________________ Göklerden daha mavi denizlerden daha derin topraktan güzel kokan ne ola Rüzgardan daha serin başaklardan daha nazlı ay ışığından ılık ne ola Ahu gibi gözleri baktıkça yürek yakan yar ola Cennet bahçesi kokan göğsünde çiçek açan yar ola | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
GÖKHAN ![]() Üyelik tarihi: Jun 2009
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Çamurdanda olsa alıcam bu formayı deiştim aldım ben şahsen beğendim formaları yakından görünce, damalıda alıcam Çubuklu formlar çok şık duruyo...
__________________ Korkunç bir kurban bayramı olan kıyamet günü, inananlara bayram günüdür, öküzlere ölüm günü. Mevlana Konu ofsayt tarafından (21-07-2009 Saat 14:33 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |