![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Beşiktaş, Zapotocny'yi bırakarak gitti Beşiktaş 25 Temmuz'da İspanya'nın Huelva kentinde Fransa'nın Olympique Lyon ve 29 Temmuz'da Portekiz şampiyonu Porto ile yapacağı hazırlık maçları için bugün İspanya'ya gitti. BEŞİKTAŞ 30 TEMMUZ'DA İSTANBUL'A DÖNECEK EKREM DAĞ : "İSPANYA KAMPI SONRASI SÜPER KUPA'YI DA KAZANIP ÜÇTE ÜÇ YEPMAK İSTİYORUZ" İspanya'da düzenlenen Barış Kupası organizasyonu çercevesinde yapacağı maçlar için 4 gün önceden İspanya'ya giden Siyah Beyazlılar, yaklaşık 4 saat sürecek bir uçak yolculuğun ardından Sevilla kentine gidecek. Buradan karayolu ile Huelva'ya hareket edecek olan Beşiktaş kafilesi, 28 Temmuz'a kadar bu kentte hazırlıklarını sürdürecek. Siyah Beyazlılar 29 Temmuz'da Sevilla'da Porto ile yapacağı maçın ardından İstanbul'a dönecek. Beşiktaş'ta tedavileri süren İbrahim Toraman ve Ekrem Dağ kafilede yer alırken, takımdan gönderilmesi gündemde olan Tomas Zapotocny İspanya'ya götürülmedi. Atatürk Havalimanı'nda basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Ekrem Dağ, iyi bir hazırlık dönemi geçirmek istediklerini belirterek. "Yeni sezon öncesi iki hazırlık maçı oynayacağız ve bu maçlardan en iyi şekliden ayrılmak istiyoruz. Bu maçlardan sonra Fenerbahçe ile Süper Kupa karşılaşmasına çıkacağız. Süper Kupa'yı da kazanıp üçte üç yapmak istiyoruz" dedi. Siyah Beyazlı kulübün yönetim kurulu üyesi Nedim Sarsmaz ise yolculuk öncesi Beşiktaş'ın ikinci etap hazırlıklarını İspanya'da yapacağını belirtirken, sezona en iyi şekilde girmek için futbolcuların ellerinden geleni yapacaklarına inandığını söyledi. | ||
![]() | ![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |