![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Her 2 kupayada gereken önem verilmeli tabiiki...2side önemli sonuçta, hadi Süper Kupa neyse dersin de rakip Fb olunca işler değişir, onlara kupayı kaptırırsak sezon öncesi umutlandırmış oluruz, başlarlar zırvalamaya, Daum geldi Kupa geldi gibi vs. bir sürü şeyler denir, onun için ne yapıp edip yenmeliyiz yine o ezikleri...Barış Kupasında da neticeden çok oynanan oyunu önemsiyorum zaten, önemli olan onlarla başedebilmemiz, atak oynamamız ezilmemiz vs... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | baris kupasinin nesi önemli? tamam iyi bir organizasyon, gururluyuz dünya devlerinin arasinda olmaktan ama sonucta resmi bir kupa degil...baris kupasinda hazirlanip, feneri gömelim ve en fazla süper kupasi olan takim olalim derim ben
__________________ oooooOOOOO ŞAMPİYON BEŞİKTAŞIM OOOOOoooooo | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
Deivson Rogerio Da Silva_BoBo ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() | rakip fenev olduğu için süper kupa daha önemli geliyor bana ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
Gogo ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | barıs kupasında olurda finale çıkarsak birde kupayı alırsak zaten ordan direk baskan arasın federasyon baskanını süper kupayıda fenere verin desin ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Gruptan çıkarsak,yani finale kalırsak,Ben TFF'nin maçı bir başka güne erteleyeceğini düşünüyorum. Ertelemesede olur hani... Benim için Barış Kupası'nda yapıalcka iki maç,bir süper Kupa finalinden daha değerlidir. ![]()
__________________ Göklerden daha mavi denizlerden daha derin topraktan güzel kokan ne ola Rüzgardan daha serin başaklardan daha nazlı ay ışığından ılık ne ola Ahu gibi gözleri baktıkça yürek yakan yar ola Cennet bahçesi kokan göğsünde çiçek açan yar ola | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
Adanalı Melike ![]() ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | inşallah barış kupasında finale kalırızda oynarız ama ikisinide alsak süper olur lige süper giriş yaparız
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2009 Yaş: 29
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Bencede paf takımı fenevle oynasın. Biz de final oynayalım ![]() ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |