![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #16 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2009
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | boşuna ümitlenmeyin arkadaşlar bizim yönetim bu adamı alamaz araya 2-3 kulüp daha girdii şimdi bunun bonservisi 17-18 hattaa 20 olur..bizim kiler çok agır hareket ediyor neyin hesabını yapıyosun demirören ver 15 milyon doları al şu adamı yaa ben yıldırım demirörenin hep arkasındayım am transfer yapmaayı bilmiyor malesef.bu adamı almamız artık imkansız bari bounotteyi alında takımın oyun kurucusu olsun yoksa şampiyonlar liginde orta saha çizgisini geçemicez | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #20 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Evet artık bu saatten sonra Quaresmayı filan alamayız, Gelecek diye hayaller kurduk ama artık hayalde kuramıyoruz... Quaresma gelmeyecek. Bounatte diye biri var gider alırlar onu 10 milyona filan malolur o da, çok değil sezon ortasında bu adamı nasıl satabiliriz diye kara kara düşünürüz. Sezon sonundaysa tüm alacaklarını veririz diğerleri gibi. Arkadaş büyük takımsan, büyük hedeflerin varsa, büyük oynayacaksın. Korkmayacaksın... Quaresmayı alırsın 14'e satarsın 20'ye veya bilemedin 15'e zarar etmezsin ve forma satışı, kombinesi şusu busu zaten adamın parasının büyük bir kısmını çıkartır. Al işte Zapo ne diyor ben başka kulübe gitmem hiçbir kulüp bana buradaki kadar para vermez diyor. Valla arkadaşlar ben artık bu yönetimin yabancı transferlerinden yana korkmaya başladım. Quaresma gelse acaba çakması mı diye düşünürüm. Higuan de yaşadık ya bunu ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |