![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | |||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
Bana ya da yaşıma saygı duymuşsun duymamışsın beni zerre kadar enterese etmez.Dikkatli okursan şu bi cümlemi 200 cümlede anlatmak istediğimi anlarsın ne fikir verdiğimi.Eğer ki sende endişelendi isen haberin kaynağından öyleyse öncelikle beyanın doğru olup olmadığını bekler ondan sonra yorum yazarsın yoksa senin tabirinle ''boş boş'' yorum yazmaya,beynindeki fosforu tüketmeğe değmez.
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. Konu northwest_eagle tarafından (23-07-2009 Saat 18:45 ) değiştirilmiştir.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Eğer doğruysa; Şeklinde başlamam bi anlam ifade etmiyor herhalde.. ![]() Paylaşılan hangi bir haberin resmiyeti var..? Bütün başlıklar duyum üzerine kurulu haberlerden oluşuyor..Sizin de onca mesajınız var bu forumda..Fosfor mosfor kalmadı desenize.. ![]() Ben yine de "eğer doğruysa" şeklinde başladım..Bi çoğu doğru kabul edip, direk sallamaya geçtiler Batuhan'a.. Demek istediğinizi anlıyorum..Haklısınız da..Ama habere gelecek tepkiler de ortada..İnsan ister istemez yazıyor.. ![]()
__________________ B | |||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() ![]() | ya kartalhaber bari sen yapma
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
forumun death metalcisi ![]() Üyelik tarihi: May 2009 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ben ne olursa olsun Batuhanın takımda tutulması gerektiğinin yanındayım. Herkes hata yapar İbodaca'nin dediği gibi batuhan daha çocuk!! Ben haala mustafa denizlinin batuhanla düzgün bi şekilde konuştuğuna inanmıorum, eğer konuşmuş olsaydı bu çocuk bu saçma açıklamaları yapmasdı.. Ama bi kaç cümlesinden dolayı Beşiktaştan özür dilemeli ve seneye bu çocuk ilk 11'de oynamalı. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
Gogo ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 43 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Batuhan kadroya dahil edilseydi hoca gençlere önem vermiyor gibi düsüncelerini yutup isine konsantre olacaktı bu çok bencilce bir davranış. kişisel hırslarını beşiktaşın iyiliğini düşündüğümden söylüyorum gibi bahanelerle gündeme getirmesi besiktaslıyım diyen birine hiç yakısmadı. hele ki takım sampiyon olsun cıplak dolasırım gibi bi cümlelerinin savunulacak bir noktası da yok. Bence batuhan şimdiden kafasındaki soru işaretlerini silsin işine konsantre olsun. Bu tarz açıklamaları kendisinden baskasına zarar vermez.Fazla hırs bazen ters etki yaratır batuhanda bu süreçte hızlı adımlarla ilerliyor. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() | Ben o kadar ağır iddalarda bulunduğunu düşünmüyorum açıkcası..Abartı bir haber gibi geldi..Ama bu metin birebir Batu'nun ağzından olsa bile, fikrim değişmez..Ben Batuhan'ı savunmuyorum..Batuhan'ın kazanılması gerektiğini savunuyorum..
__________________ B Konu İbodaca tarafından (23-07-2009 Saat 11:19 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
david silva ![]() Üyelik tarihi: Jun 2009
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | keşke batuhan birazcık yardım etse konuşcaana nası yaranabilceini düşünse....
__________________ TO LİVE İS TO DİE... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Batuhanin kiralik gitmesi bu sezon cok dogru bi karar. Kalsa kimi kesecek? Nihati mi, Nobreyi mi? Yabancilari mi (bobo, holosko)....imkansiz....4-3-3 oynama ihtimalimiz gene yüksek...ilerideki üclüde kesinlikle ortada olan batuhan olamaz bu sezon...gitsin anadoluda kendine gelsin....daha yasi basi kac...hem insanlik ögrensin hem futbolunu düzeltsin...mustafa denizliyi kutlamak gerek...
__________________ oooooOOOOO ŞAMPİYON BEŞİKTAŞIM OOOOOoooooo | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |