![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #12 | ||
ηαğмαℓυρ тєк şαмριуση ![]() Üyelik tarihi: Feb 2009
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() ![]() | bence çok para isterler gerek yokk.... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | ben bu habere cok sasirdim..marcel jansen besiktas´a?...jansen gelirse bize(kac para olursa olsun) süper bir transfer yapmis oluruz...adam hamburgta belki en kilit oyuncu...bayernda tutunamadi cünkü o bücür philip lahm var orda, hani su milli takimizi son dakikada yakan bücür...o dünyanin en iyilerinden oldugu icin...jansen turunamadi...sevnirim gelirse jansen ama bu haber inanmiyorum nedense ![]()
__________________ oooooOOOOO ŞAMPİYON BEŞİKTAŞIM OOOOOoooooo | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2009
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Ya arkadaslar nedir sizdeki bu haber yalanlama o gelmez bu gelmez deme aski besiktas buyuk bir kluptur ve uygun ortam oldugunda neden gelmesin zaten kimse jansen imza atti demiyor.almanyada demiroren ve alman oyuncular icin nabiz yokluyor bunun Neresi asparagas olabilir.
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | ||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Hayırlısı. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #20 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Jansen'i kadroda görmek isterdim.Fakat Hamburg onu satmayacaktır,gibime geliyor.Umarım gelir.Türkiye,sol kanat görür. ![]()
__________________ Göklerden daha mavi denizlerden daha derin topraktan güzel kokan ne ola Rüzgardan daha serin başaklardan daha nazlı ay ışığından ılık ne ola Ahu gibi gözleri baktıkça yürek yakan yar ola Cennet bahçesi kokan göğsünde çiçek açan yar ola | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |