![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Ben bu oyuncuyu biliyorum, eğer alınırsa mükemmel bir transfer olur. Çok hızlı ve teknik bir oyuncu. Hücumu ve golü düşünen bir oyuncu. Geleceğe müthiş bir yatırım olur. Eğer alınırsa ve yeteneklerini ortaya dökerse seneye en az 20-30 milyona gider bu çocuk. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | deco alınacağına dos santos alınsın çok çok daha iyi olur.süper bu çocuk arda nın çok dha fazla tekniği ve çok daha fazla hızlısı yani arda 10 milyon ederse bu 20 milyon eder 6 milyon ise bonservisi hiç pazarlık bile yapmadan alınmalı..zaten formadan çıkarır parasını
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | bence decodan iyidir ama tabii quaresma tercih sebebim
__________________ Allah yar ve yardımcısı olsun kartalımın... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | yanına da 2 yıldız daha alalım finali garantileyelim, zaten bu ligde final oynayan bir takım 3 yıldıza ödeyeceği miktarın çok daha fazlasını kazanacaktır, varsa böyle bir garanti yapalım gitsin... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | ben çok isterim santos u 20-21 yaşında bide boboyu yollayıp kral bir santrafo ile çok iyi olur. ----------------------ernst------fink------------------------- -----------------------tello(yusuf)----------------------------- ---------nihat---------------------------santos------------- -----------------------pıquonne----------------------------
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |