![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2009 Yaş: 29
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | O.lion maçını izledim. Harika bi performans gösterdi. Daha da geliştirir kendini. Helal olsun... | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | |||
Deivson Rogerio Da Silva_BoBo ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | sözleşme fesih bedeli çok konuşuluyordu, oynadığı önemli 2 hazırlık çaındaki ışığı bunların üzerini örtmüşe benziyor, daha da iyi olacak, yetenekleri, yapısı ve kişisel özellikleri bunu gösteriyor, yurt içinde verilen bu ücretlerin astronomik olmasına rağmen şiddetle ihtiyacımız olan bir bölgeye katkılarından çok ümitli olduğumuz yerli bir oyuncu bulabiliyorsak rakiplerin de bu miktarları verebileceği ihtimalini düşünerek alınması gerektiğini savunuyordum, henüz öok etkili görünmemesine rağmen bu stilde bir kanat oyuncusunu özlemişiz dedirtiyor oyunuyla, kafa yapısı daha önce bizde oynayan ve türkiye'den dünyaya açılabilecek bir yıldız olarak gördüğüm burak yılmaz'ın kafa yapısına kaymazsa-ki kayacağını sanmıyorum- avrupa'nın önemli kulüplerine transfer olabilecek bir stili var, çok ümitliyim... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | aman nazar deymesin cocuga
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 37 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | | ||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | ||
forumun heavy metalcisi ![]() Üyelik tarihi: Apr 2009 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() | lyon maçında 2.yarıda attığı o nefis şut gol olsaydı siz o zaman görürdünüz övgüleri ![]()
__________________ Mağrur ve Zamansız Gidişlere Mütevazi Suskunluğum Var..! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | ||
Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Verilen para çok denildiğinde hep iyi bir transfer yaptık ve bu paranında hakkını vereceğinden bir an bile şüphe etmemiştim...Ve gördük ki oynadığı 2 maçta da gerçekten güzel işler çıkardı...Ve bu zaman ilerledikçe çok daha fazla ilerleyip herhangi bir sakatlık olmadığı sürece bu formayı uzun bir süre sırtından çıkarmayacağına eminim...
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #20 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2009 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Harika, Besiktasimiza Daha Nice Seneler Faydasi Dokunur Insallah ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |