![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #21 | ||
ÇUKUROVA KARTALI ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 63 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Zaten ülkerin ürünlerini nadiren alıyordum. Artık bir daha almam.Boykot ediyorum! | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #22 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | çünkü beşiktaş düşmanı ülker!futboldada basketboldada | ||
![]() | ![]() |
![]() | #24 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2007
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | böyle bişey diyeceklerini sanmıyorum en azından bu uslupla bir cevap veridiğini düşünmüyorum tamamen basın abartmasından öte bişi değildir
__________________ . | ||
![]() | ![]() |
![]() | #25 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 27 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ÜLKER YEMEYİN, YEDİRTMEYİN!!! Ülker'in bizlerden kazanacağı her para, Ezikbahçe'ye ve Cincon'lara transfer olarak dönecektir... Yanlış yaptın be Ülker, Yerli Malı Yurdum Malı dedik aldık, yedik, içtik... Bundan sonra sana tek bi metalic yok.. BEŞİKTAŞ'ımdan büyük değilsin ülker...
__________________ Etikete Gerek Yok EskiLer Bizi Tanır .! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #26 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Bu Ülker ne ayak ya..Zaten hic sevmiyorum böyle sacma sapan sponsorlari..Alin Milan Gaz ![]()
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #27 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2009 Yaş: 29
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Bundan sonra bende ülker almayacağım ![]() ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #28 | ||
david silva ![]() Üyelik tarihi: Jun 2009
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ağızlarının payını vermek lazım..
__________________ TO LİVE İS TO DİE... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #29 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 18 ![]() |
Anlamadığım geçen senede üç büyük kulübe yapıldıysa yardım bu sene diğer iksine oluyorda bize niye ters cevap veriliyor?yanıt ortada çünkü BEŞİKTAŞ TRİBÜNLERİNDEN GELEN REAKSİYONU VE İSTENMEMEYİ İÇLERİNE SİNDİREMEYİP BU TİP DUYGUSAL BİR AÇIKLAMA YAPMIŞLAR,SAYIN DEMİRÖREN O KADAR HATA YAPTINIZ BARİ ÜLKERİ FESH EDEREK BİRKAÇ DOĞRU HAREKETİNİZDEN BİRİNİ YAPIN.....
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #30 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | beşiktaş taraftarı nasıl lig tv yi boykot etti şimdi sıra ülkerde!ülkerin mallarını almayın aldırmayın! | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |