![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | elano aradığımız adam değil diyorsunuz, bende tam tersi diyorum. tam aradığımız adam. denizli hem koşan hem teknik bir oyun kurucu istiyor. daha ne. deco topsuz pek iyi değil. denizlinin istediği orta saha deco değil elanodur. hee bana sorarsanız ben deco derim. koştururum diğerlerini seyrederim keyifle deco yu. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | bence de bize ne elanodan yıldız diye elanoyu getirselerdi daha iyisini bekliyorum derdim.ama bu yönetimden yıldız beklemek yanlış olur.ferrari için başkan 2 kere gider italyaya fln... decodan aşağısı kurtarmaz yıldız isteğimizi...
__________________ ®udy all ®ights ®eserved... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | İşimiz zor.Acilen hücumu yönlendirecek bir adam almamız lazım.Yoksa Avrupa'da özellikle,deplasmanlarda işimiz çok zor. Porto maçında açıkça gözüktü.Şu oyunumuz beraberlik oyunudur.Kolay kolay yenilmeyiz fakat yenemeyizde.Acilen şart 10 numara mevkine bir adam...
__________________ Göklerden daha mavi denizlerden daha derin topraktan güzel kokan ne ola Rüzgardan daha serin başaklardan daha nazlı ay ışığından ılık ne ola Ahu gibi gözleri baktıkça yürek yakan yar ola Cennet bahçesi kokan göğsünde çiçek açan yar ola | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | nie böle bi başlık açılmışki eminim elano yu biz alsak çok çok daha değişik şeyler yazardık söylerdik kimse kusura bakmasında elano 10 numara futbolcudur ve bizim aradığmız bi oyuncu tipiydi..etkili şut atan , frikik atan bi futbolcu idi ..bunları gs de yapacak ..bizim şikayetimiz gs almış , veyahut başka bir takım almış olayı diil neden biz aladamık böle bi oyuncuya ihtiyacımız varken neden bu adam gs li diil bjk li de diil transfer ilişkisinde bulunulsa bjk yede gelirdi yönetim uyumuş gene ...
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
ÇUKUROVA KARTALI ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 63 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Kardeşim daha delgadoyu bile gönderemedik.Ne transferinden bahsediyorsunuz.delgado gidene kadar 50 tane oyuncu ismi çıkar.Onlardan birini de rakiplerimizden biri alması muhtemel. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() ![]() | sonuna kadar katılıyorum mazlum
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2009 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Zaten problem bu değil mi?1 aydır bununla uğraşıyoruz hala bu işi çözememiş olmaları tuhaf.Rica edelim de üstünel gelip bi konuşsun delgadoyla.Bu zamana kadar çözememiş olmamız transfer trafiğinde etkisiz kalmamız, oyuncuların tek tek bir yerlere gidip takımlarıyla maçlara çıkmaları zaten büyük handikap.Bakalım 2 hafta kaldı ligin başlamasına.Bunca zamandır yapamadıklarını 2 haftada çözebileceklermi... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | |||
ÇUKUROVA KARTALI ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 63 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Yav abi adamın çirkefliği.Yönetimden çıktı bu iş.Herif paramı verin gideyim diyor.Elinde kapı gibi sözleşme var.Hani üstüne para verip göndersende olmayacak.Bu defada muhalefete veya karalamak isteyenlere malzeme verecek. Güyaa takım kaptanı diye saygı duyuyorduk.Adamın yapmadığı kalmadı.Zapo da benzer bir durumdaydı.O da kiralık gitti.Zorluk çıkarttımı.Delgadonun yaptığı kişisel bir çirkeflik Eminimki yönetim hepimizden çok istiyordur gitmesini | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |