![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Köprünün altından çok sular akacak. Kadro istikrarının sağlanıp taşların yerine oturması lazım biraz sabredelim. 14. haftada kadıköydeki fener maçına lider çıkacağız inşallah. feneri de yenip puan farkını açacağız..
__________________ ![]() | ||
![]() |
![]() | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 38 ![]() ![]() | Destek olunacak o kadar...Başka bişeyin anlamı yok..Hep destek
__________________ Besiktas JK . | ||
![]() |
![]() | #5 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Beyler unutmayın ki bizim şampiyon ilan edildiğimiz dönemlerde bazı takımlar 14 puan gerimizdeydi ama hakem yardımı ama şansla şampiyon oldular.Unutmayalımki en kaliteli kadrolardan birisi bizim elimizde..Ara transferde defansı çekip çevirecek bir adam da aldıkmı sorunlarıöız biter bence. | ||
![]() |
![]() | #7 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | elbette daha puan kaybedecez lig uzun maraton biz kaybettiğimiz gibi diğer raikplerimizide kaybedecez | ||
![]() |
![]() | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Vallahi arkadaşlar ben sizin kadar ümitli değilim... Daha kötü olacağız gibime geliyo.. Lig gs maçından sonra bitmiştir.. Geçen sene gs şampiyon oldu.. Bakalım son şampiyonun yenilgi sayısına (yanlış hatırlamıyorsam) 4. yani 34 hafta da.. Ligleri devamlı incelersek şampiyon olan takım ilk 10 haftada ya iki beraberliği var ya tek mağlubiyeti.. bizde daha 6. hafta ve 3 mağlubiyet.. Ve hala takım hazır değil.. Ve Beşiktaşımız hazır olsa da bu defans ve orta saha ile her maçını kazanır da diyemeyiz.. Lafın özü; Ocak gelir seçim olur demirören gider, yeni yönetim tigana yı istemez belki tigana ocağa kadar bile durmaz... Önümüzde ki sezon şampiyonuz masalları devam eder.. Acaba diyorum Ersun Yanal beşiktaş ta olsa nasıl olur.?????? | ||
![]() |
![]() | #10 | ||
junior-1903 ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 29 ![]() ![]() | Sevİnmek İÇİn Sevmedİk Sonuna Kadar BeŞİktaŞliyiz İyİ GÜnde KÖtÜ GÜnde Her Zaman BeŞİktaŞliyiz İnaniyorum Bu Takim Bu Sene Şampİyon Olacak
__________________ gücüne güc katmaya geldik formanda ter olmaya geldik BEŞİKTAŞ seninle ölmeye geldik.... | ||
![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |