![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
Guest
| demek istediğin richo yedeğe çekilmeli delgado mu oynamalı yoksa ikisi bir mi oynamalı...richo ve delgado klas oyuncular ama fizik gücü üst düzeyde olan oyuncular değil..saha içinde savaşıp koşan top kapan oyuncularda değil..o yüzden iksini bir oynatmak ne kadar doğru bilemiyorum..ama ikisinden biri seçilmesi gerekiyorsa bence şöyle yapılmalı o hafta hangisi formda ise o forma giymeli..ama ben richadniho dan yana da olduğumu söylemeden edemeyecem... | ||
![]() | #3 | ||
Guest
| ya benim anlamadığım biz gayselere 1-0 yenilmişiz ve olaya hala iyi tarafından bakmaya çalışıyorsunuz...yok hakem etkiledi yok şu oldu yok bu oldu...biz kazanmasını bilemedik..bunun suçu başta tiganadır...o yüzden bırakın pembe tablolar çizmeyi sanırım yıl olarak son 29 olması lazım en kötü tablomuzu çiziyoruz.... | ||
![]() | #4 | |||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
Tigana Nobre'yi cikarmaktan baska ne hata yapti? Bence Gerets'ten daha iyi bir kadro cikarmisti ve mudaheleleri daha yerindeydi.
__________________ INADINA TIGANA INADINA BAKI INADINA RUNJE INADINA BESIKTAS!!!!! | |||
![]() |
![]() | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 55
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Hakemlere çamur atmaktan artık vaz geçmek gerek. Nereye kadar böyle gidecek? Bu gidişle memlekette kellesi uçurulmadık hakem kalmaz. Bırakalım artık suçu hakemlerde aramayı da kendimize bakalım. İyi oynamış olsaydık, hakemi de yenerdik, gs yi de... | ||
![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |