![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Sivok,naptın kuzum? Sana güveniyorum,her şeye rağmen. ![]()
__________________ Göklerden daha mavi denizlerden daha derin topraktan güzel kokan ne ola Rüzgardan daha serin başaklardan daha nazlı ay ışığından ılık ne ola Ahu gibi gözleri baktıkça yürek yakan yar ola Cennet bahçesi kokan göğsünde çiçek açan yar ola | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
forumun heavy metalcisi ![]() Üyelik tarihi: Apr 2009 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() | sezon içindeki hata hakkını bu maçta kullandı sivok..ligde daha dikkatli olur inşallah..
__________________ Mağrur ve Zamansız Gidişlere Mütevazi Suskunluğum Var..! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
Bir Kulaç Daha Atsam Karadayım ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | benım yılım derken bugunku hataları kastedmedın umarım ![]() ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2009 Yaş: 32
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Çok GüzeL BaşLadın Bu YıLa Devam Sivok ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
Adanalı Melike ![]() ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Üf be sivok ne yaptın :Shiç yok yere elerine poz verdin kendi ellerinle
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
Since 1903 ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() | hım kesin senin yılın olur
__________________ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | 75 dakika sahanın en iyisiydi bence.. Ferrari'nin bile açıklarını kapattı.. Penaltı pozisyonu talihsiz bence.. Sivok gibi uzun bir adamın barajda kalması doğruydu topa gitme kararını kim verdiyse hata onundur.. Velhasıl sivok konusunda rahatım yalnız ferrari için aynı şeyi söyleyemeyeceğim.. Biz savunmayı garanti görüyorduk ama Ferrari eğer buysa işimiz kolay değil.. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |