![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | Alıntı:
__________________ ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2009 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
Ayrıca anlaşamadığımız bir nokta daha var. Golcü dediğin adam bana göre koşan adam değildir. Koşmasın, gol atsın . Adı üstünde golcü. Nobre 100 km koşsa ne olur. Bi tane ceza sahası yayının oralardan şut çekip gol attığını gördünmü ? Top boşta kalacakda..Nobrenin önünde duracakda .. Dokunacak gol atacak .. Gol Bobo'nun Fener'e attığı gol gibi olur, Lüverpool'A attığı gol gibi olur . Ve Nobre Bobo'dan iyi diyen bi adamla futbol bilgimi tartışmam ben .. Her kafa topuna zıplayıp, iki üç tanesine vurup, onu da rakibe veren .. Koşmaktan başka hiçbişey yapamayan adamın Beşiktaş'da işi yok .. Her Beşiktaşlı futbolcu iyi değildir ayrıca .. Kötü transferler yapamazmı Beşiktaş ? Baki'de mi iyiydi yani .. Gözlerinizi kapatıp yorum yapmayın, hele hele fikirleriniz uyuşmuyor diye insanların futbol bilgisine dil uzatmayın derim ben naçizhane olarak .
__________________ i dont care about anyone or anything but me .. goddamn i love me.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2009 Yaş: 32
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Alıntı:
![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2009 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() ![]() | İşin kötüsü Kadıköy - Moda ' da yaşıyorum. Şimdi bunların bıdı bıdılarıda çekilmez. Zaten gerginim son günlerde İstanbula döndüğümde umarım abuk sabuk görüşeni görmem.. Adamlar ingilizlerin galibiyetiyle ortalıkta geziniyor ne Vatan hainleri var ya...
__________________ ![]() Türk gibi yaşar, gerekirse Türk gibi ölmesini bilirim. Ne bebek katilleri, ne yobazlar Ülkemi bölemeyecek. Kan kırmızısı gökler, beni yakın sona doğru çekiyor. Kanımın son damlasına kadar savaşmaya hazırım. Savaşarak batacağım. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | |||
Ölüme Kadar Besiktas ![]() Üyelik tarihi: Jul 2009 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 17 ![]() |
Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2008 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | ya bırakın artık hakeme sallamayı yıllardır bi hakem tutturduk gidiyoruz bobodan sol olmaz yusuftan sağ olmaz nobreden merkez forvet olmaz erhandan sağ bek olmaz ferrariden stoper olmaz ernstten oyun kurucu yaratılmaz tellodan forvet arkası hiç olmaz bu takımın bir 10.5 birde sol kanadına forvet alması gerekiyor sahada bal yapmayan arı bir beşiktaş vardı olay bu. bu arada o top sivokun eline çarpmasa fenerin maç falan kazanacağıda yoktu iyi mücadele ediyoruz ama iyi oynamıyoruz ...
__________________ ... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
sayende mazoşist oldum! ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ya ne farkederki tartşımıcazda nabıcaz? her kez görüşlerini söyliyicek gol yiyene kadar iyi gidiyoduk bireysel hatalar dışında fenerin atağı yoktu... gol yedikten sonra nooldu anlamadım ki... anlamsız değişiklikler bi laçkalaşma... 2. gol geliyorum dedi resemn... bu durumda bu maçın tek kahramanı mustafa denizliydi ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Soğuk su içeriz,geçer gider. ![]() Maçın ne kadar önemli oldığunu Mustafa Hoca'dan sorulur.Çekmiş sandalyeyi altına hiç kalkmadı bile... ![]()
__________________ Göklerden daha mavi denizlerden daha derin topraktan güzel kokan ne ola Rüzgardan daha serin başaklardan daha nazlı ay ışığından ılık ne ola Ahu gibi gözleri baktıkça yürek yakan yar ola Cennet bahçesi kokan göğsünde çiçek açan yar ola | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Yeni transferleri begendim...Ferrari,fink,ismail ve erhan saglam adamlar hepsi...Bugun is bitircek adamlarımız gununde degildi..Birde hakem hazırda bekliyordu..İlk fırsatta caldı penaltıyı..10 dakika once nihatın vurdugu top elle kesilince niye gormedi sormak lazım... Yalnız ernst harika futbolcu..hayran oldum bi kez daha bizim takımın hatta sahanın acık ara en iyi futbolcusuydu
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |