![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2009
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | arkadaş dogru diyo artık avrupada finaller falan oynamak istiyosak nobreyle boboyla olacak iş deil bunlar ..nobre 1 numara forvet deil kesinlikle 2.sınıf bir forvet..aralarındaki tek farkk nobre daha hırslı oynuyor..ama avrupadan ben 50 tane adam söleim nobreden daha hırslı daha az paraya oynayacak nobre bobo bu takıma ykışmıyo ama yapacak bişi yok bu ikiliyle devam edecez..ben avrupa maçlarında gol atabilecegimizi sanmıyorum..ligdde çok çok zorlanacaz bu forvetlerle | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | ||
Deivson Rogerio Da Silva_BoBo ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() | Yunus yıldıvım 2-0 BJK bu maçta emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum hepsini kutluyorum TFF, Yunus yıldırım, fenerin çirkef oyuncuları hepinizi kutluyorum. Her maç aynı şey yeter artık elle müdahalede anında düdüğü çaldı peki aynı pozisyonda fenerli futbolcuya ne demeli? Peki volkanın az kalsın bobonun kafasını kırmasına ne demeli fenerlilerin çirkefçe beşiktaşlı oyuncuları sürekli itip kakmasına ne demeli??? Bu maçta beşiktaş oynadı ama fener kazandı bravo. Başınız göğe erdi şimdi deil mi? Bana göre bu maç beşiktaş iyidi mustafa denizli sadece yanlış seçimler yaptı ama oyun olarak beşiktaş fenerden kat kat üstündü. Herşeye rağmen bu takıma bir 10 numara şart Bazıları Duble Kupa Alır Bazıları Süper Kupa!!! Herkese NAsip olmaz! Konu alev.bobo13 tarafından (03-08-2009 Saat 13:23 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
Ölüme Kadar Besiktas ![]() Üyelik tarihi: Jul 2009 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Arkadaslar SIKMAYIN caninizi,biz Besiktas gibi macimizi oynarsak bizi bu senede kimsa tutamaz ![]() ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2009
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | hakem hatalıydı evet net hataları vardı ama siz sonucu boşverin de oyuna bakalım derim ben...gerçekçi olalım beşiktaş dün oyun kuramadı..geriden hep nobreye havadan şişirme..böyle oyun mu olur bea..hepimiz kartalı seviyoruz ama fenerin daha ii pasa ytaptığını daha rganzie old. kabul etmek zorundayız..ben asıl sorum biz ne yaptık futbl adına?? bu hakemlerden çk daha kritik bi soru?? her maçta haem mi dicez..kendi oyunumuza bakalım...koca beşiktaş 1 tane penaltıya mı kaldı ya geçinizz...ortada oyun moyun yok..asıl mesel bu..gerisi andolu takımlarının hakem edebiyatı o kadar.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Ortasahada topa basabilen, oyunu açabilen, sağa sola adam kaçırtabilen, ara topu atabilen kimse yoktu. Futbol mu yoktu, sadece mücadele gücü yüksek bir Beşiktaş. Oyun kurma mı yok maalesef. Eğer bir tane adam gibi 10 numaramız olmuş olsaydı febeye sahayı dar ederdik. Oyun tamamen onların sahasında oynanırdı. Bekliycez delgado bey iyileşip gelecek çıtkırıldım haliyle bizi kurtaracak. İnşallah bacağı filan koparda kurtuluruz. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | fenerden iyi isek neden 2-0 yenildik fenerden kötü olsak farkmı yiyecektik yani maçı izledim ilk yarı başabaş oynandı ikinci yarı döküldük dogrusu bu ... orta sahaya bir tane sergen şart beşiktaşa yoksa biz avrupada zor gol atarız bu oyuncularla...
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
arkadaşlar bobo nobre kıyaslaması yapmayın boşuna bana göre bu takım bobo beşiktaşta kaldıkça boboyu kesemez ama nore her türlü yedek bekler ben boboyu nobreden çok sevdiğimden değil ama gerçek bu takımında bobo varsa nobreyi keser oynar ayrıca nobreye göre avantajı soldada oynayabiliyor.nobre bu yıl büyük ihtimal yedek sağda holosko nihat ilerde tek tello veya bobo solda
__________________ Ne vardı herkez TÜRK'üm diyebilseydi... Kardeşlerinle yanyana değilde karşı karşıya gelmek işte asıl bu beni üzüyor... Biz yemin ettik bir kere bayrağımız her zaman her yerde edirneden karsa dalgalanacak... kusura bakmayın kardeşler bu yolda ant içtik şehitlik şerbetini içmeyi kabul ettik... ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2009 Yaş: 29
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Katılıyorum sorun hakemler. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |