![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
GÖKHAN ![]() Üyelik tarihi: Jun 2009
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | tello sahada yok Rüştü hiç güven vermedi 'hakem'i anlatmaya gerek yok zaten velhasıl kelam yenildik ![]() Bide Sivok'un yaptığı hatayı amatörler yapmazdı
__________________ Korkunç bir kurban bayramı olan kıyamet günü, inananlara bayram günüdür, öküzlere ölüm günü. Mevlana | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2009
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | arkadaslar takım genelde iyi ama dediginiz gibi gercekten bir 10 numaraya ihtiyac var.Bu takım oturmus bir takım o yuzden hic moral bozmaya gerek yok şimdi onumuzde lig var ona bakalım hep beraber imkanı olanlar olimpiyat stadına BEŞİKTAŞIMIZI desteklemeye gidelim.Bizlere yakısan bu biz BEŞİKTAŞ taraftarıyız. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
Gogo ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 43 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bu takımın hucumdan yana bı sıkıntısı yok bence asıl sorun bu sene yıne defansta cok basıt hatalar yapıyoruz. ilk yarıda yaptıgımız hatalar netıcesınde yedığımız kontralarda kalecı ıle karsı karsıya kaldılar. yenılen ikinci gol tamamen sıvok'un hatası trıbunden seyrederken bıle sok oldum arkasındakı adam barız kacıyo ortanın ona gelecegı kesın ne dıye adamı bırakırsın sen ? inş. toraman ve ekrem erkenden iyileşirler. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Boşuna demiyoruz ya Bu LİG için Fazla ŞEREFLİYİZ diye... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2009
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | arkadaşlar ben maça anlam veremedimki fenerle biz neyin rövanşı gibi maç yaptık iki kupa almışız bizden büyüğü yok busene ligde kanıtlanmış biz bu ezikleri 4 2 yenerek hakemlerin hatası olmadan kupamızı almışız bidaha bizi karşı karşıya getirmeleri çok saçmaydı kupa zaten bizimdi maç başında yunus yıldırımı görünce neyalan sölim kupa fenerin demiştim ben.ezikler ya nezamn top oynayarak hakederek kupa aldılarki buda yııldırımın hediyesi. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
TEK AŞK BEŞİKTAŞK ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ya gerçekten baydı bu Bobô ve Nobre konusu herkesin kendi düşüncesidir saygı duymak lazım ayrıca ikiside Beşiktaş'ın futbolcusu neyin tartışmasını yapıyorsunuz ki önemli olan Beşiktaş'tır Bobô veya Nobre değil!! | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |