![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | ben beşiktaşın şampiyon olucağına inanıyorum takımdaki herkes özverili ve gerçekten şampiyonluğa inanıyor bunuda her maç oyunlarıyla gösteriyorlar sivas trabzonu yenerek bir adım öne geçti bu kesin bizimde eses maçından snra fener maçını yendiğimiz taktrde adım adıma gelmiş olucaz ben takımımıza inanıyorum ve sivas baskıyı kaldıramıcaktır diye düşünüyorum şimdiye kadar iyi geldiler ama kötü oynayıp aldıkları maç çok oldu bundan sonrasında kötü oynadıkları maçları alamıcaklarını düşünüyorum ve ligin sonuna kadar hep iyi oynıcaklarını hiç sanmıyorum ama beşiktaş için bu geçerli değil beşiktaş iyi oynuyor zaten bu yüzden beşiktaşın şampiyon olucağına gönülden inanıyorum ben
__________________ | ||
| | |
| | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | saçma sapan kartlarla 10 kişi kalmadığımız her maçı alırız. özellikle gs derbisindeki faullü golü (veya temiz ama ibb maçında bize verilmeyen golü, çifte standart yani), penaltıları ve delgadonun kartını düşündükçe hala sinirleniyorum. | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
![]() | ![]() |