![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #71 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | shawnodese ve Karetta2002, yalnız olmadığımı bilmek beni de sevindirdi, oyuncular eleştirilir ama öncelikle oturup sakin kafayla mantıklı bir saha içi değerlendirmesi yapılması gerekiyor, oyuncunun stili nedir, nasıl oynayabilir, tutturulmuş bir 10 numara olayıdır gidiyor, ama şunu bir türlü öğrenemedik ki kafamızdaki o klasik 10 numara tanımına uymuyor delgado, yukarıda da söylediğim gibi o tam bir tek pas ustası ve çok hızlı düşünebiliyor ve ben şunu iddia ediyorum:bugüne kadar ileri uç adamlarından ileriye çok hızlı kaçan olduğunda veya kanatlardan bindirme yapan adamlar olduğunda delgado'nun gerekeni yapmadığı tek bir pozisyon bile yok, çok net izliyorum maçları, dediğim gibi sorun tamamen takım içi organizasyonuyla alakalı, yusuf'un delgado'dan iyi olduğunu söyleyenlere inanamıyorum, bence kıyaslamak bile futbol yanlışıdır, yusuf'un performansı shawnodese ve Karetta2002'nin de söylediği gibi 10-15 dakikalık o da an an ortaya çıkan performanslardır, geniş kadro içerisinde olabilecek tipte bir oyuncudur ama asla hedefleri olan bir takımın 11'inde düşünülebilecek bir adam değildir...tüm bunları söylerken delgado'nun formsuz olmasını da gözardı etmemek gerekir tabi, onun nedenini de çok duygusal bir oyuncu olmasına bağlıyorum, ondan beklenti çok büyük kaptanlık verildi ama o takım içerisinde bu beklentiyi bir türlü karılayamadığının bilinciyle çekinik kalıyor...sürekli delgado'nun oynamasına eleştiri getirenler de var, ama denizli onda sürekli ısrar ediyor, ne kadar aptal bir adam bu denizli değil mi, umutsuz vakadan umut bekliyor, denizli delgado'nun neler verebileceğinin çok iyi farkında ve onun yükselişe geçmesini bekliyor, önümüzdeki yıl takım içerisinde ona uygun bir oyun şablonu geliştirecektir eminim, şu anda delgado'dan vazgeçeceğini sanmıyorum... Konu lepido tarafından (26-04-2009 Saat 11:34 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #72 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 65
Tecrübe Puanı: 36 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #73 | |||
ATATÜRKÜN İZİNDEYİZ ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 51
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]()
__________________ ![]() medeniyetin emir ve talep ettiğini yapmak insan olmak için yeterlidir... GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK “Türk milletinin anladığı her kelime Türkçedir” hayat her zaman bir şey olmaktır ,asla mevcut almak değildir. “ GÖKLERDE BİZİ BEKLEYEN YERİMİZİ ALMAK ZORUNDAYIZ. YOKSA O YERİ BAŞKALARI İSTİLA EDER VE İŞTE O ZAMAN BU ÜLKE VE MİLLET ELDEN GİDER. HALBUKİ BİZ TÜRKLER, BÜTÜN TARİHİMİZ BOYUNCA HÜRRİYET VE İSTİKLALE ÖRNEK OLMUŞ BİR MİLLETİZ. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #74 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
__________________ ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #75 | ||
Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Yine yeni yeniden tekrarlayacağım buda sondur artık... Ben delgadodan 3 kişiyi çalımlasın gitsin jeneriklik gol atsın istemiyorum... Oyuna daha fazla insiyatifini koysun ve mücadelesini göstersin istiyorum.. Delgado dikine çok iyi top atıyorda o yüzden mi senede 6-7 asistte kalıyor hep delgado iyi diğerleri delgadoyu anlamıyorlar diye kötü mü demek oluyor bu... Delgado ne kadar iyi derseniz deyin beşiktaşımızın istediği düzeyde bir futbolcu değil bana göre ... Siz ne kadar onu anlamayan oyuncular var deseniz de olaya diğer taraftan baktığınızda o zaman diğer oyuncuları anlamayanda bir delgadodan bahsedebiliriz arkadaşlar....
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #76 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #78 | ||
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bir adam var bütün toplar onda toplanıyor ve bu adam kalkıp arkadaşlarının anladığı dilde takımın yararına olacak şekilde oyunu yönlendiremiyorsa o zaman boşuna oynuyor demektir...
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #80 | ||
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | evet sanırım öyle olması gerekiyor arkadaşım...
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |