![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | demirören'i çok eleştiren biri olarak açıklamalarına muhteşem diyeceğim aklıma gelmezdi, ama hakikaten enfes konuşmuş, haklı bulmadığım tek bir nokta dahi yok, en haklı bulduğum noktaysa yabancı kontenjanı-delgado ve astronomik fiyatlarla yapılacak yıldız transferi konusu, eleştirdiğimiz gibi tebrik etmesini de bilmeliyiz... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2009 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Konuşmalarıda gayet samimiyetsizdi.Bep bi havalıydı soruları yanıtlarken.Sık sık politik cevaplar verdi.Sürekli dedikleriyle çelişti.Deco yaşlandı performansı düştü,beşiktaş önemli bir katkısı bulunmaz dedi.5dk. sonra ilgilendik kendisiyle dedi.Azizenin 3 sene lafına karşılık 5 seneyi güya bu sözün saçma olduğunu göstermek için vermiş.Külahıma anlat.Kameralar önünde elini bastıra bastıra "5 sene" diyip alkışlarla birlikte böbürlene böbürlene gülüyodun.3 ay için milyon dolar yatırılmazmış.Delgado 3 ay sonra dönse form tutması ne kadar sürer?Form tutsa zaten kapasitesi belli.Kendisini büyük risk altında bıraktı.2010da bu aldığı risk kendisine pahalıya mal olabilir.Beşiktaşa "asla" yakışmayan vizyonu dar, üstüne üstlük "en büyük,en iyi benim" havalarında, ki bu çok daha tehlikeli bir durum. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
çσк ѕєν∂ιк вє αвι ![]() Üyelik tarihi: Aug 2009 Yaş: 31
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | ayrıca Delgado nun sözleşmesi dondurulursa ve yeni bir oyuncu alınırsa sene sonunda 10 tane yabancı oyuncumuz olacak Gordon kiralandımı gittimi bilmiyorum belkide 11 olacak bence gerçekten bu transfer klübü çok zarara sokar.. ve hiç transfer yapmayız bidaki sene birazda geleceği düşünmek lazım Beşiktaş ve Taraftarı bugüne kadar hep bugünü düşündüğü için kaybetti. Birazda geleği düşünmek lazım...
__________________ Yıllarca Kahrolsak Dertten Kederden Bilsekki Kellemiz Kopar Bedenden Aşkımız Harbiden Hemde Derinden Asla Vazgeçmeyiz Beşiktaş Senden !... Konu yAzDıKbiRKerE tarafından (07-08-2009 Saat 12:32 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2009 Yaş: 32
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Quaresma'dan daha iyisini alırmış ...! Cem Yılmaz'a Taş Çıkartırsın Başkan. ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
Bir Kulaç Daha Atsam Karadayım ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | ya baskan haklı ocakta 9 yabancı olacak ben cok sevmemem ragmen bobonun satılması bence en ıyısı forvet hattında zaten oyuncu cok | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
DiYaRıN KaRTaLı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | daha önce de dediğim gibi yabancı transferi kapandı | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | valla bana kalırsa aşkan konuşması gerektiği gibi konuşmuş.Transferde yapacaklar sanki ama nedense isim vermiyorlar
__________________ Ne vardı herkez TÜRK'üm diyebilseydi... Kardeşlerinle yanyana değilde karşı karşıya gelmek işte asıl bu beni üzüyor... Biz yemin ettik bir kere bayrağımız her zaman her yerde edirneden karsa dalgalanacak... kusura bakmayın kardeşler bu yolda ant içtik şehitlik şerbetini içmeyi kabul ettik... ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
DiYaRıN KaRTaLı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | ya hani ronaldıyu gölgede bırakacak transfer yapılacaktı ne oldu ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |