![]()  |    |  
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | | 
|   |  
|    |  #1 | ||
  ![]() Üyelik tarihi: Jan 2009  
				 Tecrübe Puanı: 52    ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()  |     Insallah Doğru Haberdir , Hüsran'a Uğramayız    
				__________________   Besiktasforum.NET  KayıpKentinYakışıklısı.  |  ||
|   |        |  
|    |  #2 | ||
|    El Nino f9T  ![]() Üyelik tarihi: Aug 2009  Yaş: 33  
				 Tecrübe Puanı: 17    ![]()  |     bugun carsamba     ![]() 
				__________________   GAZİANTEP A.KONUKOĞLU ANADOLU ÖĞRETMEN LİSESİ 12-FEN/A SFCMFCROYAL s042free... YETER DO YETER YETMEDİMİ ANTEPE VERDİGİN PARALAR  |  ||
|   |        |  
|    |  #3 | ||
  ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007  Yaş: 34  
				 Tecrübe Puanı: 22    ![]() ![]() ![]() ![]()  |     çarşamba günü geldi çattı  deco nerdesin elma dersem çık armut dersem çıkma     ![]() 
				__________________      |  ||
|   |        |  
|    |  #5 | ||
|    Dişi Kartal  ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008  Yaş: 55  
				 Tecrübe Puanı: 70    ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()  |     Daha gün bitmedi canım...    ![]() 
				__________________   ![]()  |  ||
|   |        |  
|    |  #6 | ||
|    El Nino f9T  ![]() Üyelik tarihi: Aug 2009  Yaş: 33  
				 Tecrübe Puanı: 17    ![]()  |     son 11 saat     ![]() 
				__________________   GAZİANTEP A.KONUKOĞLU ANADOLU ÖĞRETMEN LİSESİ 12-FEN/A SFCMFCROYAL s042free... YETER DO YETER YETMEDİMİ ANTEPE VERDİGİN PARALAR  |  ||
|   |        |  
|    |  #7 | ||
  ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007  Yaş: 49  
				 Tecrübe Puanı: 20   ![]()  |     yazmıyım yazmıyım diyorum.Şu hale bak 6 sayfa olmuş.Arkadaşlar harbiden bu kadar ciddiye alıyomusunuz yoksa makara mı yapıyosunuz.Pek Mesajlardan anlaşılmıyo  eğer ciddi şekilde bu transferi bekliyosanız boşuna beklersiniz.Hayır üzülüyorum boşa hayalkırıklığı yaşayacak bunca kişi    
				__________________   Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz..  |  ||
|   |        |  
|    |  #8 | ||
|    david silva  ![]() Üyelik tarihi: Jun 2009  
				 Tecrübe Puanı: 30    ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()  |     deco'yu kaçırdım bnm yanımda şimdi    ![]() 
				__________________   TO LİVE İS TO DİE...  |  ||
|   |        |  
|    |  #10 | ||
  ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008  Yaş: 65  
				 Tecrübe Puanı: 36    ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()  |     valla yazmicaktım ama dayanamadım çocuklar....Deco geçen bana çağrı attı...kendisi direk aramaz saygısından.. döndüm aradım; "olum ne iş"  dedim... "Abi..Beşiktaşa gelmek için deliriyorum ama korkudan gelemiyorum"  dedi...neden deyince..Sizin forumda  ki arkadaşlar,iki maç ta gol atamazsam, "bana hayrı olmayan kilisenin papazını  ....." misali Gol atamayan Deco'yu ..... deyip,bunun kumaşı yaramaz diye geri gönderirler...diye korkuyorum dedi..bende ; "yok be olumm,bakma sen iyi çocuklar dır..hem sen merak etme ben maçlarda kale arkasında olacam..senin kornerlerinde de ön direğe koşacam " deyince  "o zaman OK dir   canım abimm" dedi..bende "hadi koçum  takma bunları kafana,kapatıyorum çok yazdı" dedim ve kapattım..    
				__________________    "iki özel tutkum;İstanbul ve Beşiktaş"  |  ||
|   |        |  
![]()  |  
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın | 
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |

|    |  
![]()  |  ![]()  |