![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
| Hayatın Anlamı Siyaz Beyazdı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 34 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Fink,Ernst e göre daha çok geride kalıp seken toplara vuruyo..Hoca tercihini böyle kullanmış..Fakat Fink'in hucuma çıkışlarında da etkili bir oyuncu olduğunu biliyoruz..Fink Ernst e göre daha iyi pas atıyo çok pas hatası yapmıyo..iyi şut atıyo,sahaya iyi süzüp gerekli yere doğru pası atıyo..Şimdilik Ernst daha fazla öne çıkıyor..Valla ben takımda en çok bu ikiliden memnunum.. | ||
| | |
| | #2 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
| |||
| | |
| | #3 | ||
| Hayatın Anlamı Siyaz Beyazdı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 34 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bende onu diyorum dostum..Fink daha çok hucüma çıkabilir..Ancak ersnt savunmada olduğu kadar hucümda da hep doğru yerde ve Fink'in de seken toplara iyi vurması sebebiyle hocanın tercihi şimdilik ernst önde fink arkada.. | ||
| | |
| | #4 | ||
| Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 38 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | nihat açılıcaktır eminim sonuçta bu adam senelerdir yurt dışında top koşturmuş sanki 10 hafta geçti hala kötü oynuyor biraz sabır ![]() | ||
| | |
| | #5 | ||
| ﻻ мυяâт ![]() Üyelik tarihi: Sep 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Fİnk bea ![]()
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
| | |
| | #6 | ||
| Deivson Rogerio Da Silva_BoBo ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() | Allah sizi bildiği gibi yapsın azizenin basını. Daha Nihat hazır değil bunlar ne diyor ya? | ||
| | |
| | #8 | ||
| sayende mazoşist oldum! ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | iyide nihat oynadığı maçlarda hep sonradan girdi! sonradan girdiği maçların hepsinde sahada onla beraber en az 3 tane forvet oyunusu oluyo... bencede nihatın 4 haftaya falan ihtiyacı var... fink gün gittikçe daha çok gözüme girio bravo valla güzel bi goldü | ||
| | |
| | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | çok iyi goL attı. ben bjkde böyle bir gol hatırlamıyorum bu oyuncu uzun şutlarda çok etkili olcak toplara çok güzel vuruyo.. maalesf oyun kuramıyo.. fink daha çok defansif orta saha yine 10 numaraya kaLdık.. inş yıldıray gelirde bi haraketlik olur... nihat da boboyla ilk 11 oynarsa çok güzel olcak.. iyi oLdu fink fantezi futbolda da kadroya aLmştm kaptm puanı ![]() | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
![]() | ![]() |